Hun lever af at indrette for andre. Og hun har både klare og bestemte holdninger til, hvordan hendes egen indretning skal være. Derfor var det også tæt på at koste julefreden, da indretningsekspert Cristina Visings mand kom slæbende med et Kvium-billede, som hun ikke kunne lide. Men i dag er både Kvium-billedet og provokerende kunst en central del af Cristina Visings egen indretning. Her viser hun sit smukke hjem på Frederiksberg frem.

”Jeg var ved at gå helt amok, da min mand kom slæbende med et Kvium-billede lige før juleaften uden at have allieret sig med mig og hængte det op på væggen til frit skue for alle vores julegæster. Jeg kunne ikke fordrage det, da det kom ind i hjemmet. Men nu elsker jeg Kvium og lige præcis det billede”, fortæller indretningsekspert Cristina Vising.

Hun er til daglig selvstændig med indretningsvirksomheden TA-DAA! Her indretter hun især for virksomheder og erhvervskunder som indretningsekspert.

Vi står i hendes smukke spisestue i hjemmet på Frederiksberg, hvor billedet fortsat hænger den i dag.

”Kunst er en sjov størrelse. Det vokser på én med tiden. De der sikre ting, som jeg også tidligere har købt. Dem kunne jeg aldrig finde på at købe i dag. Hvis det ikke provokerer mig, så gør det ingenting for mig. Og når det provokerer mig, jamen så holder jeg også meget mere af det. Så bliver det kunst for livet i stedet for kunst for en periode”, siger Cristina Vising, mens vi står og kigger på billedet.

Kvium på væggen hjemme hos Cristina
Foto: Lars Degnbol

For hende betyder stemningen alt i ens indretning. Og netop den stemning, kan man især skabe med ting og kunst. Det behøver dog langt fra være dyrt for at virke.

”Det er sammensætningen af ting, der betyder noget for mig. Jeg kan godt lide, man får noget personlighed ind i sit hjem. Og det gør man jo netop med kunst og billeder, tæpper og nips. Det er de ting, der larmer, der betyder noget for mig. Men det behøver ikke være dyrt. For mig skal det bare provokere mig. Så kan det også være pivbilligt”, siger hun.

Og noget af det, der både larmer og provokerer i hjemmet, er fotokunstneren Kenneth Willardts billeder, som pryder flere rum i villaen på Frederiksberg.

Hjemme hos Cristina Vising
Foto: Lars Degnbol

“Jeg elsker nogen, der tør gå ud over kanten. Og jeg elsker ting, der er anderledes. Det gør Kenneth Willardt, som jeg holder meget af. Han laver nogle provokerende, skæve ting. Og det er typisk det, jeg falder for”, fortæller Cristina Vising begejstret.

Fakta

– Cristina Vising er indretningsekspert og selvstændig med firmaet TA-DAA! Her indretter hun for andre og producerer interiør til den moderne indretning.
– Hun bor sammen med sin mand og to piger på 12 og 16 år i en 350 kvadratmeter stor murermestervilla fra 1924 på Frederiksberg.
– Cristina deler ud af sin store passion for indretning på både sin hjemmeside med blog, Instagram og Facebook, hvor du kan følge hende for at blive inspireret.

Hun kan bedst lidt at holde de fleste ting i sit hjem i klassiske og rolige nuancer. Det gælder ikke mindst de hvidmalede vægge, der pryder hele villaen. For på den måde kan hun løbende larme og provokere med kunst og vilde farver på eksempelvis puder.

Og netop puder er et af de interiør-elementer, som Cristina Vising selv kreerer og producerer i sit firma. Hun får nemlig løbende tusind ideer til ting, hun gerne selv vil skabe.

Jeg er sådan en type, der ikke kan styre mig. Jeg kunne producere så mange ting. Jeg har altid 20.000 ideer i hovedet

En af de 20.000 ideer er neonskilte, som hun også får produceret i Danmark. Indtil videre har hun skabt en pistol, læbestift og diamant, som her pryder den ældste datters værelse i kombination med et provokerende Barbie-billede. Og nederst nogle af puderne.

Barbie på Frederiksberg
Foto: Lars Degnbol

”Det værste, der kunne ske, er at have et kedeligt hjem”, understreger indretningskonsulenten.

Og så har hun også et mantra om, at hendes hjem skal bruges og benyttes. Det skal ikke bare være pynt.

”Jeg er god til at beholde og bevare mine ting og passe på dem, uden vi har et hjem, man skal passe på. For her er gæster, fester og børn. Og alle er velkomne”, siger Cristina Vising.

Her kan du gå på opdagelse i billedgalleriet og Cristina Visings smukke hjem.