Gitte Ebbe er indehaver af livsstilsbutikken Virou på H.C. Ørsteds Vej. Og udover at drive butikken både her i hjertet af Frederiksberg og online, hvor hun hjælper lokale kunstnere og designere med drømme og ambitioner, så er Virou også et smykkeværksted, hvor Gitte selv designer og producerer smykker. weFRB var forbi butikken, hvor Gitte også fortalte om et par store trends inden for indretning netop nu.

Solen bager fra en skyklar himmel på Frederiksberg. Det er tirsdag eftermiddag midt på H.C. Ørsteds Vej. Og her midt i sommerferiestilheden finder vi livsstilsbutikken Virou, der frister med kølende iskaffe, lækre interiørting, kunst og smykker.

”Jeg har haft butikken i lidt mere end to år nu”, fortæller indehaver Gitte Ebbe til weFRB.dk.

Butik Virou på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

Hun satser med Virou på en bred blanding af kunst, design, planter, økologiske skønhedsprodukter og keramik til hjemmet. Og så kan man også her nyde en god kop kaffe.

”Jeg forsøger meget at blande større indretningsbrands med lokale kunstnere og upcoming designere her fra Frederiksberg. På den måde fungerer butikken derfor også lidt som platform for kreative folk, der har de samme drømme og ambitioner som mig selv”, fortæller Gitte Ebbe.

For udover at drive butikken, så sidder Gitte også her og selv producerer og designer smykker, som hun også sælger under brandet Smykker by Virou.

Butik Virou på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

Og så bor hun selv lige over for butikken midt på Frederiksberg.

”For mig er det vigtigt med lokale kræfter, der gør noget aktivt. Og det her et mit lille bidrag til det. Og så elsker jeg at få besøg og hygge om mine gæster her i butikken”, siger Gitte.

Og med en finger på pulsen til alt, hvad er hot for tiden, så ved hun også, hvad der trender inden for indretning og interiør lige nu.

Butik Virou på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

”De store trends lige nu er keramik og grønne planter. Det er meget lidt matte og douche toner, der trender her i butikken”, fortæller hun.

Du finder Virou på H.C. Ørsteds Vej 48 eller via linket her til webshoppen, hvor der også er information om åbningstider.

Og vil du bare gerne inspireres med en masse lækre indretningsideer, så kan du følge Virou på Instagram lige her.