Gemt væk fra Skt. Jørgens Sø på hjørnet af Danasvej og Vodroffsvej finder du Underdog Coffee. En lille lokal perle med både indretning, rugbrødsmadder og kaffe i topklasse. Og pssst. Så er der også altid plads til en lille sludder.

Forår og solskin er lig med masser af gåture rundt om søerne. Her bugner det dog langt fra med lækre kaffebarer og caféer til de kaffehungrende søgængere. Men nu er der godt nyt.

Går du bare 100 meter fra Kampmannsgade ved Skt. Jørgens Sø i retning af Danas Plads, så støder du på Underdog Coffee, der er en skøn og kvalitetsbevidst kaffebar.

Underdog Coffee Kaffebar Frederiksberg
Foto: Underdog Coffee

Her kan du blandt andet købe kaffe, lækre hjemmelavede håndmadder og kager lige til at tage med på gåturen.

Du kan dog også vælge at slænge dig lidt og tage en velfortjent pause i den lækre kaffebar, som indehaveren Tora Bjarnason selv har indrettet. Faktisk har hun selv bygget mange af møblerne, der er i kaffebaren.

Underdog Coffee Indretning

”Kaffebaren skal være et fedt neighbourhood-hangout, hvor man kan komme og få en lækker kop kaffe og en god håndmad. Jeg håber på at blive kendt på kvalitetskaffe”, fortæller Tora Bjarnason til weFRB.dk.

Hun er kaffeentusiast med stort K og er ofte på inspirationsture til udlandet, hvor hun går på opdagelse i lokale kaffebarer. Derudover er hun oprindeligt uddannet kok og har et stort fokus på, at alle håndmadder og kager smager forrygende. Og så er de fleste af råvarerne økologiske.

“Jeg er selv vild med gode gammeldags håndmadder. Og det er ikke så ofte, man længere kan få det her i byen”, siger Tora Bjarnason.

Rugbrød Underdog Coffee

Underdog Coffee byder på gammeldags og lækre klassikere som blandt andet æg og rejer, rullepølse og fiskedelle. Alle håndmadder koster 30 kroner. Filterkaffe begynder fra 20 kroner. Og du kan eksempelvis også få en stor latte til 35 kroner. Og så kan Underdog Coffee også sørge for din madpakke.

“Fra klokken 16 hver dag og næste morgen sælger vi tiloversblivende håndmadder til halv pris i madpakker af to styk”, fortæller Tora Bjarnason.

Kaffebaren har åbent på hverdage mellem 7 og 17 – og i weekenden fra 9 til 15.