Meyers Deli og Siciliansk Is er smeltet sammen i et nyt samarbejde og har åbnet pop up’en med det meget passende navn IS på Gammel Kongevej. Her kan du blandt andet undgå at gå sukkerkold i Meyer’s ikoniske kanelsnurre i en grillet udgave tilsat italiensk soft-ice. Mums, siger vi bare.

Is fra ultapopulære Siciliansk Is og vilde signatur-serveringer fra Meyers i nye kolde klæder.

Pop up’en IS er rykket ind på Gammel Kongevej lige ved siden af Meyers Deli. Og her kan du hver dag mellem 13 og 17 køle ned med lækre kugler og iskolde desserter.

“IS tilbyder en vaffel eller et bæger med et udvalg af cremede, syrlige og søde varianter. Derudover har vi en soft-ice-servering med strimler af grillet kanelsnurre eller en sprød croissant med fyld af italiensk ’fior de latte’-mælkeis og rabarberkompot. Alt bagværk kommer selvfølgelig fra Meyers Bageri”, fortæller Kaspar Mørk Arianto, PR- og kommunikationsrådgiver for Meyers.

I alt er der hver dag cirka 13 kolde varianter at vælge imellem i isbaren. Og der er også varianter til både veganere og laktose-intolerante.

“Derudover laver vi sammen med Siciliansk Is løbende særvarianter, som kun kan købes i pop-up-isbaren. Det er for eksempel en is-fortolkning af rødgrød med fløde eller vores up and coming kaffeis lavet på overskydende Coffee Collective-kaffegrums fra salget i Meyers Deli”, siger Kaspar Mørk Arianto.

Siciliansk Is begyndte i 2008 i Skydebanegade på Vesterbro og er siden vokset til at blive solgt flere steder i byen. Her er dogmet, at der først og fremmest er fokus på en autentisk smagsoplevels med udsøgte råvarer. Derudover er der i både produktion, drift og valg af emballage fokus på økologi og bæredygtighed.

IS har åbent indtil udgangen af august. Herefter håber Meyers, at mini-forsamlingshuset ”Ved Siden af Meyers Deli” igen kan åbne.

Her er drømmen at skabe et rum for alt fra skak -og fortælleaftener til meditation, keramikklasser, binding af blomsterkranse, tegnetimer, bage-happenings, fællesspisninger, byvandringer, morgenløb, samtalekøkkener og meget mere.