Vild natur skal være en central del af vores indretning. I hvert fald hvis du følger tidens trends inden for planter og blomster til hjemmet.

Grøftekantsblomster. Grønne planter med fyld. Og hængeplanter. Tidens trends inden for planter og blomster til hjemmet er vild, naturlig og bæredygtig.

”Det, der trender og er i høj kurs i grønne planter hos både unge og voksne, det er planter, der hænger og fylder. Jo mere grønne og vilde, jo bedre. Og så er det også markbuketter, der stritter over det hele. Det skal helst ligne, man lige har været forbi en grøftekant”, fortæller Anne Schmidt.

Godthåbsvej 55

Hun er indehaver af butikken Godthåbsvej 55, som både er lokal plantepusher, blomsterbinder og økologisk vidunderunivers. Her kan du udover lækre grønne planter også gå på opdagelse i lokalt producerede plakater med Frederiksberg som omdrejningspunkt. Økologisk tøj og babysengetøj i hør. Og så forhandler Godthåbsvej 55 også verdens bedste økologiske lakrids. I hvert fald ifølge ejeren selv.

Men det er planterne og blomsterne, der fylder mest i den skønne butik. Den har Anne Schmidt drevet siden november 2016. Og markbuketterne har altid været butikkens signatur.

”Det er det, vi overlever på. Vi var de første til at lave markbuketter”, siger Anne Schmidt.

I år han hun også lagt mærke til en anden tendens i tiden. Det er nemlig helt slut med fine urtepotteskjulere til de grønne planter.

LÆS OGSÅ: Nu kan du ganske gratis få din helt egen Frederiksberg-plakat

”De skal helst være lavet i ler. Og så må de ikke ligne hinanden. Det er ret in at opsætte en masse grønne planter ved siden af hinanden i forskellige, men naturlige lerpotteskjulere. Det skal give lidt liv. Det er naturen. Det er bæredygtigt. Og det er genbrug”, fortæller Anne Schmidt.

Indretning

Godthåbsvej 55 ligger på.. ja, det kan du næsten gætte. Og butikken har åbent fra 12-17.30 alle hverdage, mens der er åbent fra 10-15 både lørdag og søndag.