Sommer og sol er lige rundt om hjørnet. Det betyder tid til masser af hygge udenfor, på altanen og terrassen. Her får du den lokale indretningsekspert Cristina Visings tips til indretning af altanen og terrassen. Og pssst. Du kan også få lov til at se, hvordan indretningseksperten selv har indrettet sin egen terrasse i hjemmet på Frederiksberg i vores billedgalleri.

Vin med vennerne i solen. Grillaftener udenfor. Og masser af hygge. Det er skønt med sommer og sol. Og det er ikke mindst endnu mere skønt, når det foregår i hyggelige og lækre omgivelser.

Derfor får du her en række gode råd til indretning af altanen og terrassen. Og ligesom det er hyggen, der er i fokus, når vi er sammen udenfor, så er det også ifølge indretningsekspert Cristina Vising hyggen, der skal være i fokus i indretningen.

”Det gælder både, når vi indretter uderummet i sommerhuset eller altanen derhjemme. Det vigtigste er at få skabt et godt og hyggeligt uderum, man har lyst til at opholde sig i”, siger Cristina Vising.

Hun er indehaver af indretningsvirksomheden TA-DAA og lever af at indrette for både erhvervskunder og private. Og så ved Cristina Vising alt om trends og tendenser.

Og netop i forhold til tendenser, så har naturlige materialer og naturen i et par år været en central del af den moderne og trendy indretning. Det gælder fortsat.

”At gå en tur i naturen, i skoven er blevet synonym med at blive fyldt op med energi til hverdagen. Derfor er det meget moderne at overføre den naturlige energi til indretningen derhjemme. Det gælder ikke mindst altanen, hvor man kan tilføje en smule natur til en travl hverdag”, fortæller Cristina Vising.

Cristina Visings bedste tips til indretning af altanen og terrassen:

Indret din altan eller terrasse med bløde værdier, der skaber hyggen.
Det kan være lækre puder, lanterner, smukke krukker og blomster.
Vælg nogle farver som går igen i din bolig, så der er en rød tråd i din indretning af altanen og resten af boligen.

Hun har selv behov for at bruge uderummet som afslapning derhjemme. Både for sig selv og sammen med venner og familie, hvor hun kan drikke et glas vin og hygge en varm sommeraften.

”I år har jeg valgt at skabe den hyggelige stemning på min egen terrasse med bambusmøbler, en masse blomstrede og stribede puder. Og så har jeg plantet en masse krukker, der får naturen og haven helt op på min terrasse. Det skaber en fed kontrast til mit hus, som er meget enkelt”, siger Cristina Vising.

Her i billedgalleriet kan du blive inspireret og se Cristina Visings smukke og hyggelige indretning af sit eget uderum derhjemme:

Hvis du vil have endnu mere inspiration, så kan du følge Cristina Vising og TA-DAA! på Instagram lige herDu kan også følge Cristinas arbejde som indretningsekspert på ta-daa.dk lige her.