På Frederiksberg kan du til DinnerDays spise dig mæt i en tre retters luksusmiddag til en pris, som er lige til at fordøje. Men pssst. Det er nu, du skal booke, hvis du skal nå at gafle billetter.

Stegte kammuslinger. Saftigt kød og søde desserter. Og oven i købet på blandt andet Frederiksbergs bedste restaurant.

DinnerDays vender tilbage i efterårsferien, hvor du kan se frem til at fylde maven, når fire restauranter på Frederiksberg inviterer til middag til en pris, som er lige til at fordøje. Her kan du nemlig få tre retters luksus til 210 kroner + gebyr.

På Frederiksberg er det restauranterne Mêlée, Madklubben og FRKSBRG, der tilbyder menuen, mens man hos MASH kan købe en lidt dyrere menu.

LÆS OGSÅ: Luksuslørdag med franske fristelser: Restaurant Anarki er befriende uprætentiøs

DinnerDays har blot eksisteret i fire år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet – fra samlet 10 til nu 100 restauranter.

Gæsterne har spist og spist og spist. Til DinnerDays i uge 7 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg med mere end 70 procent på landsplan sammenlignet med uge 7 i 2018. For at stille gæsternes sult får de derfor endnu mere at tygge på til DinnerDays denne efterårsferie.

“Vi har det seneste år oplevet en voksende appetit for konceptet. Endnu flere toprestauranter er med på listen, derfor kan vi tilbyde madoplevelser til både kæresteparret, som skal fejre efterårsferien og til den fødte foodie, som vil have en stor madoplevelse, men ikke orker at spise havregryn resten af måneden”, siger Sofie Twisttmann Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

LÆS OGSÅ: Her er årets fem mest populære restauranter på Frederiksberg

Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, så vær’ klar, når billetsalget starter d. 29. august 2019 kl. 10.00. Du finder billetter via linket her. Vi sidder allerede klar ved tasterne her på redaktionen, så vi kan komme af sted.