Andras og Sebastian står bag Gamble. En helt ny cocktailbar på Frederiksberg. Og de to venner, de vil have dig til både at danse og møde nye mennesker på en helt ny måde.

De har sat alt på et bræt. Er droppet ud af deres studier på CBS. Og lånt penge til det projekt, de tror så indædt på. Gamble. En helt ny cocktailbar på Frederiksberg. Her bliver der lækre drinks, elektroinspireret swing og et rum til at møde nye mennesker.

”Vi har arbejdet i barindustrien hele vores liv. Og da vi mødte hinanden blev vi hooked på at lave Gamble. Vi har puttet alle vores sparepenge i projektet og er begge droppet ud af vores studier. Vi har simpelthen kun en plan A. Derfor skulle den nye cocktailbar på Frederiksberg hedde Gamble”, fortæller de to venner til weFRB.dk.

Gamble Cocktailbar Frederiksberg Cocktails

Andras har en baggrund i Londons pulserende cocktail-miljø, mens Sebastian har styret Nexus, CBS’ egen bar her på Frederiksberg.

”Vi går begge meget op i kvalitet. Og så går vi lige så meget op i stemninger. Det skal være et rart sted at være. Derfor har vi også livemusik og elektroinspireret swing til de sene timer med fokus på fortællinger bag vores drinks. Vi henter nemlig inspiration fra film, popkulturen og musik til at kreere vores cocktails”, fortæller Andras og Sebastian.

Drinks, indretning, musik og samværet skal spille sammen på Gamble.

”Vi har for eksempel et print af et Dali-billede, der hedder Woman with Head of Roses, som vi også har en cocktail af samme navn med. Pointen med det er at skabe interessante cocktails i et aktivt miljø, hvor det er let at falde i snak om de ting, vi også har i baren”, siger de to venner.

Gamble Cocktailbar Frederiksberg Indretning

Og konceptet det er helt klart. Der er nemlig ingen anden bar i hele København med samme fokus.

”Vi beskriver os selv som en kombination af en Art Deco-bar og elektronisk swingmusik. Det er sjovt, perfekt til at danse, men samtidig elegant og klassisk på samme tid. Vi er den eneste cocktailbar, der fokuserer på den type musik. Måske fordi vi selv er kæmpe fans af genren”, siger de to venner.

Gamble ligger på H.C. Ørsteds Vej 63 og har åbent fra 16-24 mandag til lørdag.