Cecilia Vising-Swartz og Clint Gyamfi har kendt hinanden, siden de blev venner i 7. klasse på Skolen på Duevej. I dag er de blevet 16 og 17 og gamle og designer sammen tøj, de gerne vil brede ud til hele verden.

”Vi startede med at bestille 100 t-shirts hjem. På 14 dage solgte vi 58 i efteråret. Det var ret vildt”, fortæller 16-årige Cecilia Vising-Swartz.

Hun er teenager. Iværksætter. Og designeren bag det lokale tøjmærke Gyamfi Clothing, der beskæftiger sig med fortællinger om Afrika gennem tøjet.

”Jeg har en afrikansk baggrund. Mit navn stammer fra Ghana”, fortæller 17-årige Clint Gyamfi, der er den anden del af designerparret.

Hans navn kommer fra en stamme. Og det DNA bliver brugt i tøjet, der i dag primært består af t-shirts og hoodies med afrikansk inspirerede print på, som Cecilia Vising-Swartz selv designer.

”Vi har forskellige designs og laver i alt seks hoodies, indtil videre”, fortæller hun.

Og selvom det hele startede lidt for sjov, så er de to teenagere dybt seriøse med deres projekt. I dag bliver tøjet solgt via en hjemmeside og Instagram. Men både Cecilia og Clint håber snart at kunne se tøjet i fysiske butikker.

”Hvorfor skal fedt tøj altid være så dyrt? Jeg vil gerne lave mit eget, der slet ikke koster en formue. Og jeg vil faktisk gerne være med til at gøre op med alle de ting”, siger Clint, der drømmer stort om tøjmærket.

”Det skal bare blive så stort, som det kan blive”, siger han.

Tag selv et kig på nogle af de to teenageres designs her. Og er du blevet nysgerrig kan du også følge dem på Instagram via linket her.