Runde, firkantede eller helt klassiske? Få styr på sommerens trends inden for solbriller med brilleekspert Jannie Bay fra Profil Optik på Falkoner Allé.

Sol og sommer er lig med solbriller. Men hvilke skal man vælge? Og hvad er populært i år?

Det ved Jannie Bay fra Profil Optik på Falkoner Allé alt om.

”I år kan man faktisk gøre meget. Brillerne kan både gå op og ned, være firkantede eller runde. Der er ingen regler for, hvordan det skal ud, men der kommer mere og mere spejl i solbrillerne. Og så kan man få dem gradueret, så den er mørk for oven og lys for neden”, fortæller Jannie Bay.

Hun giver dig her sit bud på tre solbriller, der passer perfekt til sommeren i år.

Runde solbriller fra Dolce Gabbana

”Det er det nyeste inden for solbrillemoden. Den runde form er meget oppe nu. Og så er glasset uindfattet, som også hitter meget lige nu. Den koster 1849 kroner”, fortæller Jannie

Moderne solbriller fra skandinaviske Filippini

”Spejlglas er populært for tiden. I denne model er der lidt rosa spejlglas i kombineret med metal rundt. Det er en meget moderne solbrille. Og den koster 1249 kroner”, fortæller Jannie.

Klassiske solbriller med mange muligheder fra Rayban

”Det her er en af vores mes solgte modeller, som kan fås i både flere størrelser, farver og glas. På den måde kan den tilpasses den enkelte, og så holder den bare hvert år”, fortæller Jannie.

Lige nu kan du få 30 procent på alle solbriller hos Profil Optik på Falkoner Allé. Det gælder helt frem til den 29. juni.