Vi savner vist alle Frederiksbergs mange og gode restauranter i denne underlige tid. Men de er stadig derude. Og de laver virkelig god mad. Derfor får du her vores takeaway-guide til Frederiksberg med tre ekstraordinært gode restaurantoplevelser, som du kan nyde derhjemme.

Lakseceviche med fermenteret saft fra hvide asparges og kalveculotte med confiterede bøge- og kejserhatte, lys løgpuré med timian, stegte kartofler samt sauce. Vores tænder løber allerede i vand med de her eksempler på, hvad du kan sætte tænderne i derhjemme fra nogle af byens restauranter.

Derfor får du her weFRB.dk’s takeaway-guide til Frederiksberg med tre helt sublime restaurantoplevelser derhjemme. Og to af dem har endda særlige påske-menuer på kortet.

Restaurant Radio:

Okay. Restaurant Radio ligger faktisk i postnummer København V. Men med sin placering lige ved siden af Forum opfatter Restaurant Radio sig som en del af Frederiksberg, fortæller køkkenchef Bendix Laursen til weFRB.dk. Og det gør vi i den grad også. Vi elsker faktisk Restaurant Radio.

Bendix Laursen lægger sig hver uge uge i selen for at skabe en lys og let forårsmenu, hvor de nye råvarer får lov til at stråle.

I næste uge kan du blandt andet glæde dig til en menu bestående af:

Lakseceviche med fermenteret saft fra hvide asparges, blegselleri, sat sellerifløde, urter og salat efterfulgt af en tempereret pighvarterrin med sauteret skorzonerrod og friske ramsløgskud samt røget fiskesauce.

Til hovedret er der kalveculotte med confiterede bøgehatte, kejserhatte, lys løgpuré med timian, stegte kartofler og gran gastrick sauce. Og så slutter du af med en drøm af en æblekage med fåremælksyoghurt, kompot af æbler, saltet mørk chokoladeknas med hasselnød og citrontimian.

Menuen koster 405 kroner to go med brød og smør. Du kan dog også gå a la carte og bestille enkeltretter præcis, som du ønsker det. Du kan bestille via mail og telefon 2510 2733 fra tirsdag til lørdag. Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00.

For det fulde overblik, så kan du besøge Restaurant Radios hjemmeside via linket her. Der finder du også information om en helt særlig påskemenu. Blandt andet med pocheret æg med stenbiderrogn, stegt havkat med ramsløg, cremet fiskesauce og til hovedret en lys lammeragout med dild og rejer.

Restaurant Mêlée:

Vi knuselsker Restaurant Mêlée, som vi i fællesskab med jer læsere tidligere har kåret som Frederiksbergs bedste. Derfor er vi også meget glade for, at restauranten i øjeblikket tilbyder lækker mad som takeaway.

Menuen til den kommende uge kommer altid på Restaurant Mêlée’s hjemmeside søndag eller mandag. Her får du tre skønne retter til 310 kroner, og så er der også mulighed for tilkøb af småretter, snacks og vin til maden.

Denne weekends menu bestod af ceviche af kammusling og pulpo med koriander, avocado crème og pappadums efterfulgt af en stegt kotelet af Iberico-gris med løgsoubise, hasselback kartoffel & salvie-skysauce eller bagt torsk med svampe a la crème og hasselback kartoffel. Og til dessert en skøn chokoladetærte med piemontesiske hasselnødder.

Du kan også vælge at bestille deres retter enkeltvis. Alt skal forudbestilles på mail. Der er afhentning torsdag, fredag & lørdag mellem kl. 16.30 til 18.30 på Mêlée.

Veal sweetbreads Mêlée, Frederiksbergs Bedste restaurant 2018, mad
Foto: Mêlée

Restaurant Frederiks Have:

Restaurant Frederiks Have fik sidste sommer ny ejer, der har videreført restauranten med samme ånd og samme kvalitet, der har kendetegnet Restaurant Frederiks Have de sidste mange år. Vi elsker at komme her og kan næsten ikke vente med igen at kunne sidde i restauranten. Men så er det godt, at Frederiks Have tilbyder takeaway.

I den kommende uge disker de fra tirsdag til lørdag op med en menu til 225 kroner. Her lægger du den kommende uge ud med en sellerisuppe med røget torsk, purløg og saltet agurk. Til hovedret får du skindstegt kyllingebryst med polenta, grillet løg og bagte beder, feta og kyllingesky eller bagt kulmule med polenta, grillet løg og bagte beder og cremet hvidvinssauce. Til dessert en Lakrids-pannacotta med hindbærcoulis.

Derudover kan man også købe lidt sødt til kaffen og fadøl to go. Det hele bestilles enten på mail eller telefon 38883335. Du kan bestille alle dage mellem 12 og 19. Og maden kan så afhentes i tidsrummet 16-19.

Vi anbefaler, du besøger Restaurant Frederiks Have for det fulde overblik. Her vil du også kunne finde en lækker 3-retters påskemenu med både stenbiderrogn og lammeculotte.

Vi håber, du vil bruge denne takeaway-guide til Frederiksberg. Velbekomme.