Lag på lag-stilen giver dig mulighed for både at have alle dine yndlingsting på på samme tid. Og så kommer du heller ikke til at fryse i det kolde forår, der huserer i øjeblikket, fortæller 25-årige Johanne Jacobsen, som weFRB.dk mødte på hjørnet af Gammel Kongevej og Uraniavej.

Kombiner mange materialer og farver i din påklædning. Og klæd dig efter vind og vejr. Sådan lyder rådet fra Johanne Jacobsen.

“Der er lag på lag overalt lige nu. Og det er i virkeligheden en oplagt mulighed for at iklæde sig alle sine yndlingstings på en gang. Det kan både være sjovt at style og samtidig praktisk med det kolde forårsvejr for tiden”, fortæller Johanne Jacobsen.

Hun arbejder til daglig som Head of PR for tøjmærket Carcel, som i dag også er en del af hendes outfit i form af både en trøje og et to-farvet tørklæde.

Street style på Frederiksberg
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

“Det er items, der bliver lavet af kvinder i fængsel. Mit halstørklæde i dag er for eksempel lavet af Edith i Peru. Når man køber noget fra Carcel, så får man et kort med et billede af kvinden samt hendes historie med. Det er altså mode med mening, og for mig også et arbejde med mening”, fortæller Johanne Jacobsen.

Alligevel er det i dag hendes hvide Calvin Klein Vintage-jeans, som er Johannes yndlingsitem netop i dag.

“Jeg købte dem for mange år siden og var længe om at komme til at bruge dem, men nu elsker jeg dem og har dem ofte på”, fortæller Johanne.

Her kan du gå op opdagelse i hele Johannes lag på lag-outfit.

Det har Johanne på

Dr Martens-støvler til 1300 kroner.
Calvin Klein vintage-jeans til 200 kroner.
Carcel Crew Knit trøje til 1200 kroner
En gammel, grå hoodie af mærket 79.
Redgreen trench coat + bomber jacket.
Duo Milano Carcel-halstørklæde til 670 kroner.