24-årige Christian Breenfeldt går op i symmetri, enkelthed og lidt farve, når han vælger outfit. weFRB mødte ham på Lykkesholms Allé midt på Frederiksberg, hvor vi tog et par billeder.

Dit tøj skal føles rart at have på. Og så må der godt være lidt gang i gaden, så det hele ikke bare bliver plain og kedeligt.

Sådan lyder det fra 24-årige Christian Breenfeldt. Han er til daglig studerende ved RUC og projektassistent i en større international fond.

“I dag er min stil og outfit lidt street-office-agtigt. I virkeligheden er jeg nok kontorhipster”, siger Christian til weFRB og griner lidt.

“Det er vigtigt for mig, tøjet både er varmt og pænt for tiden. Sådan er vejret og det danske forår jo lige nu”, fortæller han.

Det afspejler hans outfit i dag også, hvor han har Chelsea Boots fra Dr. Martens, en jakke fra Calvin Klein og halstørklæde fra Hugo Boss samt en helt ny trøje fra Won Hundred på. De er alle yndlings-items for Christian.

“Jeg går op i symmetri, enkelthed og lidt farver. Der må ikke være for meget, men det må godt være lidt sjovt, så det ikke bare er helt plain og kedeligt. Og så tænker jeg også altid meget over, at mit outfit skal være rart og lækker at have på. Det skal føles godt. Det er ret vigtigt. Jeg tænker aldrig så meget over, hvad det er jeg skal, når jeg vælger tøj. Jeg tænker mere over, om det er fedt at have på”, siger Christian.

Her kan du gå på opdagelse i hele hans outfit og hente lidt inspiration:

Det har Christian på

Chelsea Boots fra Dr. Martens til 1.600 kroner
Bukser fra Weekday til 400 kroner
Trøje/sweater fra Won Hundred til 1.000 kroner
Jakke fra Calvin Klein til 3.000 kroner
Vintage halstørklæde fra Hugo Boss
Skagen Ur i sølv til 1.200 kroner

Streetstyle-Frederiksberg
Foto: Anders Reinholdt Jonssen