Virkelig god stil af Kvickly på Falkoner Allé, der støtter 16 omkringliggende butikker med i alt 64.000 kroner. En af butikkerne er Vivi-Ji på Godthåbsvej.

Mens specialforretninger og tøjbutikker på Falkoner Allé og Godthåbsvej var lukket ned, kunne Kvickly fortsætte med at sælge tøj og non food til kunderne. Nu har de doneret hele overskuddet fra perioden til 16 omkringliggende butikker.

“Vi vil gerne støtte om det gode naboskab blandt butikkerne. For mens vi kunne sælge non food, var mange af de omkringliggende butikker lukket ned. Derfor har vi valgt at donere helt vores non food-overskud”, fortæller Susan Pedersen, som er souschef i Kvickly på Falkoner Allé til weFRB.dk.

Kvickly støtter i alt 16 butikker med 20 gavekort på 200 kroner hver svarende til 64.000 kroner. De mange gavekort kan man i en stor konkurrence vinde i Kvickly på Frederiksberg Allé. Det fungerer på den måde, at man kan aflevere en bon fra en af de små specialbutikker på Frederiksberg, og så er man med i lodtrækningen om et af de mange gavekort.

Det er Vivi Andersen meget glad for. Hun har siden 2012 drevet tøjbutikken Vivi-Ji på Godthåbsvej, som er en af de forretninger, Kvickly har valgt at støtte.

“Det er virkelig god stil og en god støtte til os i gaden, der har været lukket ned. Og det er næsten endnu bedre, at man med konceptet får folk til at komme ud til os i butikkerne, når de så skal bruge de mange gavekort”, siger Vivi Andersen til weFRB.dk.

Hun sælger i Vivi-Ji kvalitetstøj til gode priser, og så kommer der nye varer hjem hver uge.

“Jeg går efter moderigtig kvalitet i alle størrelser fra 36-48”, fortæller Vivi Andersen og fortsætter.

“Det er rigtig dejligt igen at have åbent. Og så er jeg også så glad for de mange loyale kunder, som støtter butikken”, siger hun.