Stella Polaris på Frederiksberg vender den 3. august tilbage med et stjernespækket program til en dag fyldt med hygge og elektronisk musik. Og det bedste af det hele er, at alt er gratis.

Sol, sommer, hygge og elektronisk musik i verdensklasse. Stella Polaris på Frederiksberg er verdens største gratis elektroniske chillout-festival. Og igen i år kan du igen opleve den elektroniske festival for alle aldre i Frederiksberg Have.

Festivalen opstod helt tilbage i 1997, hvor den blev grundlagt af Kalle Bremer Nicka Kirstejn, og er hvert år en stor succes med mange tusinde deltagere. I år ligner ingen undtagelse, for vejrudsigterne bliver ved med at love masser af sol og varmegrader til Frederiksberg.

De to grundlæggere er i øvrigt også på plakaten til årets festival.

Og blandt mange andre stjerne-artister til Stella Polaris på Frederiksberg kan man i år også opleve den danske DJ-duo Lulu Rouge, der består af DJ T.O.M. og DJ Buda, som begge har skabt sig store navne på den elektroniske scene. T.O.M. har i mange år været Trentemøllers bedre halvdel, og så er han også manden bag ArtRebels Rec., som er en del af Art Rebels store netværk med fokus på upcoming design, kunst og musik.

Festivalen åbner allerede dørene klokken 12 og slutter først igen om aftenen. Det er helt gratis at deltage, men Stella Polaris opfordrer meget til, at man støtter festivalen ved ikke at medbringe egne drikkevarer og på den måde kun købe drikkevarer i festivalens barer. Det er nemlig den eneste måde, festivalen kan sikre et overskud og dermed også kunne arrangere en ny omgang Stella Polaris på Frederiksberg til næste år.

Vil du læse mere om festivalen, kan du gøre det via linket her.

Her kan du se det fulde line-up til Stella Polaris på Frederiksberg:

THE BRAND NEW HEAVIES (UK) (LIVE)

JAMES MURPHY (US) (DJ-SET)

GO GO BERLIN (LIVE)

LULU ROUGE (DJ-SET)

SANAKI (VN/IS/DK) (LIVE)

NICKA (DJ-SET)

KALLE B (DJ-SET)