Indehaveren af de populære og hæderkronede FAMO-restauranter har åbnet ny brødbiks på Værnedamsvej. Et såkaldt focacceria. Og her er både ovn og kok hentet ind fra Italien.

Sprødt morgenbrød og lækre pizzaer, som vi ellers kun kender det fra Italien. Åbent hele dagen, og altid med friskbagt brød i ovnen. Sådan er konceptet hos nyåbnede Dal Forno – et helt igennem traditionelt og autentisk focacceria på Værnedamsvej.

”Vi har valgt at lægge Dal Forno på lige præcis Værnedamsvej, fordi mad her er meget vigtigt for folk – og så er det en gade med personlighed, som vi gerne vil give endnu en smag. Vi har to restauranter, som ligger på hver sin side af Værnedamsvej, og derfor har vi nu lyst til at blive en del af byens hyggeligste gade og ikke mindst arbejde sammen med vores nye naboer”, fortæller Fabbio Mazzon, der er en af ejerne af det nye focacceria.

LÆS OGSÅ: Amerikansk stjernebager indtager Frederiksberg med New York-bagels

Han er også manden bag de populære italienske FAMO-restauranter, som den italienske madguide Il Gambero Rosso tidligere har udpeget som en af byens bedste udi det italienske køkken.

Og det er da også netop det italienske køkken, der er i fokus på Dal Forno. Faktisk betyder Dal Forno på italiensk mad fra ovnen. Derfor er også både kok og ovn fløjet ind fra Italien, så du kan få en helt igennem autentisk oplevelse her.

Dal Forno Focacceria Værnedamsvej
Foto: Tine Soelberg

Dal Forno åbner om morgenen, så du kan få morgenbrødet og en kop kaffe med på vejen – og holder ellers åbent hele dagen og aftenen med pizza, foccacia ripiena og senere hen pasta på menuen.

LÆS OGSÅ: Kaffeguide til din weekendgåtur: 4 gode kopper kaffe to go på Frederiksberg

Du finder Dal Forno på Værnedamsvej 9. Og her er der åbent tirsdag til lørdag fra klokken 9-21. Og om søndagen fra klokken 15-21.