I takt med, at solen varmer os op, bliver vi mere vovede i vores påklædning. Sådan lyder det fra Soulland, der derfor har fokus på både printede ting, silke og lidt mere kække farver som gul og violet hen mod foråret og sommeren. Her giver Soulland dig fem bud på musthaves til foråret og sommeren.

Det lokale tøjbrand Soulland med hovedkontor på Forhåbningsholms Allé og butik på hjørnet af Tulinnsgade og Gammel Kongevej er blevet en darling i den internationale modeverden. Og lokalt på Frederiksberg er tøjbrandet et af de mest populære blandt byens mænd. Soulland er både street og stil på samme tid.

Det gør sig også gældende for forårets og sommerens tendenser og musthaves.

“Hen mod sommeren bliver folk lidt mere kåde og vilde i det, de har på. Det passer perfekt til vores filosofi om at lave print med kant, der er lidt politisk ukorrekt. Men det passer også godt til Soulland, fordi vi gerne vil udfordre lidt og få mændene til at gå i andre materialer end tidligere”, fortæller Alexander Gisli Heimbürger, der er butikschef hos Soulland på Frederiksberg.

Et af de materialer er silke, som er den helt store sommertendens til mænd, hvis man vil være med helt fremme.

“Vores helt store sommersatsning er silkesæt i form af både jakkesæt og bowlingskjorter i silke med forskellige print på. Det er virkelig en tendens i tiden med pyjamas-looket. Det begyndte hos kvinderne, men er nu på vej til mændene”, siger Alexander Gisli Heimbürger.

Han uddyber, at det i øjeblikket virkerlig er in med forskellige gule nuancer – og gerne i brændte farver, men frem mod foråret og sommeren kommer der til at ske lidt nyt.

“Vi har lavet en del i violet til mænd, som jeg tror kommer til at blive en af de helt store farver til sommer”, fortæller Alexander Gisli Heimbürger.

Her kan du se hans bud på fem musthaves til forårsgarderoben:

Foto: Soulland

En af sommerens helt store tendenser til mænd bliver bowlingskjorter i silke. Her er den med korte ærmer i hvid med print af storrygende tulipaner. Pris: 1.800 kroner.

 

Foto: Soulland

En t-shirt i kvalitetsmateriale og gul nuance er et must i enhver garderobe dette forår. Pris 500 kroner.

Foto: Soulland

En casual sweatshirt i violet til sommerens aftener udenfor bliver toppopulær. Pris: 900 kroner.

En sennepsgul sweatshirt med printdetaljer er perfekt til foråret og de tendenser, der er netop nu. Pris: 1.000 kroner.

Print er overalt i øjeblikket. Her med brandprint på hvid t-shirt, som er klassisk og street i enhver mands garderobe. Pris: 450 kroner.