Vinterhalvåret, kulden og det dårlige vejr er hård kost for din hud. Derfor får du her fem gode råd til atter at få din hud funklende forårsklar fra Malene Katz, der er indehaver af Greenskin på Gammel Kongevej.

Fjern døde hudceller
Du kan smøre nok så gode cremer på huden, men hvis huden er dækket af et lag døde hudceller er effekten minimal. Du kan bruge scrub eller peeling uden korn, men vælg en exfoliering, der passer til din hudtype, så du ikke går for skrapt til værks. Så gør du huden modtagelig for god hudpleje.

Ansigtsolie i tillæg til din almindelige rutine
Tilsæt et par dråber ansigtsolie til din creme morgen og aften – eller brug den under cremen som en serum. Du vil virkelig kunne mætte huden og mærke en forskel på hudens elasticitet.

Selvbruner
Lige nu er du sandsynligvis temmelig bleg. Selvbruner er en nem måde at se lidt friskere og sundere ud meget hurtigt. Selvbruner i dag lugter ikke, er nem at bruge og ser meget naturligt ud. Særligt selvbruner-dråber, der tilsættes din ansigtscreme er meget populære – så kan du nemt justere styrken af selvbruner-effekten.

Fugtmasker
Skal huden virkelig mættes, kan du bruge en fugtmaske op til flere gange om ugen. Der findes utallige typer masker, så vælg efter præference eller humør. Lige nu er Sheet masker populære – det er ‘papir’-masker til engangsbrug, der er mættet med aktive stoffer og lægges på ansigtet, indtil alt er absorberet. Men også lermasker og traditionelle fugtmasker kan være egnede. Sleeping masks vinder også frem, en cremet maske, der smøres på huden inden sengetid og først vaskes af om morgenen.

Ansigtsbehandling
En ansigtsbehandling er en optimal måde at få bugt med træt vinterhud. Her får din hud  kærlig opmærksomhed fra en professionel behandler, der målretter behandlingen til lige præcis dig. En ansigtsbehandling vil typisk involvere en grundig udrensning, peeling og op til flere masker.