Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg
Åbningstider:
Hverdage fra 10-23
Fredag og Lørdag fra 10-23:30
Søndag fra 10-21:30

Book bord her

Italiensk passion og dansk kærlighed: På San Marco JUNIOR handler det om gode madoplevelser med hinanden.

Atmosfæren er personlig og intim. Maden er ukrukket, afslappet og af højeste kvalitet i brasserietradition med sæsonens bedste råvarer. Og oplevelsen. Den er som et ægte brasserie med et italiensk tvist, hvor man har lyst til at blive og drikke en ekstra god kop kaffe og få en hyggelig snak med personalet.

San Marco JUNIOR er både café og brasserie i hjertet af Frederiksberg. Her er åbent alle ugens dage til både morgenmad, brunch, frokost, aften og selskaber. Og uanset, hvornår du vælger at besøge restauranten, så er du sikker på at møde nordisk velsmag i kombination med italiensk accent.

Stedet er nemlig ejet af Marc Zangrando, der er halv italiener og halvt dansk. Hans baggrund afspejler sig i menuen, hvor man til frokost kan få klassiske danske retter, mens der om aftenen bliver taget udgangspunkt i det italienske køkken.

LÆS OGSÅ: På besøg i San Marco JUNIOR’s hemmelige vinkælder: ”Det skal ikke være nogen straf at bestille dyr vin”

Det er altså hverken klassisk italiensk eller dansk, men et sted midtimellem. Et meget godt eksempel er San Marco JUNIORS kalvetatar, som er blevet en af stedets signaturretter. Den består af kalvekød rørt med trøffel og serveres med en grov pesto og råsyltede løg.

Signaturretten er en del af mange små retter, man selv kan sammensætte som dele-menu på San Marco JUNIOR. At dele mad på den måde er nemlig indbegrebet af den italienske sjæl og madkultur. Men man kan også gå helt klassisk á la carte i aftenkortet.

Husk ikke at snyde dig selv for en god vinoplevelse. Kælderen på San Marco JUNIOR er altid fyldt med skønne vine fra hele Italien.