Glem alt om Kirsebærtræ-alléen på Bispebjerg. Her i byen er der nemlig lyserøde og hvide spots over det hele. Her kan du komme med på foto-tur til nogle af de mange kirsebærtræer på Frederiksberg.

De er toppopulære hvert eneste år på Instagram, men mest af alt, så er de bare utroligt smukke. Og netop nu blomstrer de mange smukke kirsebærtræer på Frederiksberg.

Der er faktisk mange af dem. På sidegader, i parker og på hjørner rundt omkring i hele byen.

Et af hjørnerne er ved Bülowsvej og Helenevej, hvor et af de største kirsebærtræer på Frederiksberg står. I baghaven til Landbohøjskolens Have, kan man næsten sige. Og netop i Landbohøjskolens Have er der endnu flere.

Masser af kirsebærtræer på Frederiksberg

Kirsebærtræer på Frederiksberg

Også i området omkring Gammel Kongevej finder du mange af de lyserøde træer. Her er det på sidegader helt fra Vodroffsvej og op mod Frederiksberg Rådhus, at de pipler frem, hvis du tager en omvej på din gåtur og kigger til højre og venstre.

Bagved Frederiksberg Rådhus finder du endnu et. Smukt rammet ind med Frederiksberg Rådhustårn i baggrunden på Smallegade lige ved Café Svejk.

Herfra kan man tage bagindgangen til Frederiksberg Have. Gå på opdagelse og finde endnu flere. Og går man videre ind i Haveselskabets Have, ja så støder man til sidst på et af de mest prægtige træer i hele byen.

Det står i den bagerste del af haven og er en virkelig skøn og lyserød oase, hvor man nærmest ikke kan få nok af at være.

Kirsebærtræer på Frederiksberg

Kirsebærtræer på Frederiksberg

Kirsebærtræer på Frederiksberg

Bevæger man sig ud af Haveselskabets Have igen, så kan man passende gøre det ved hovedindgangen til Frederiksberg Have. Her kan man tage en lille omvej ind bag ved Storm P-museet. Så finder man nemlig dette smukke kirsebærtræ med den næsten endnu smukkere orange murstensbaggrund.

Kirsebærtræer på Frederiksberg

Du finder blandt andet også kirsebærtræer i Hostrups Have. Og som sagt, de er over det hele, så gå en tur og bliv fanget af foråret i en magisk lyserød verden.