Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Åbningstider:
Mandag til fredag fra 11.30-22.00
Lørdag og søndag fra 9.30-22.00

Book bord her

Klassiske retter baseret på sæsonens lokale råvarer serveret i historiske og smukke omgivelser midt på Frederiksberg. Restaurant FRKSBRG er garant for en middag af høj kvalitet og service i topklasse. Men her finder du også både brunch, frokost og selskabslokaler. Og pssst. Under restauranten huserer både Frederiksberg Bryghus og Frederiksberg Destilleri, der producerer henholdsvis lokal øl og gin i verdensklasse.

Atmosfæren er hyggelig og intim i smukke historiske omgivelser under Frederiksberg Rådhus. Maden er forankret i lokale råvarer nøje udvalgt efter sæsonen og bliver præsenteret i et gennemført klassisk menukort. Og oplevelsen. Den vil du huske i mange år.

Restaurant FRKSBRG er både café, selskabslokaler og restaurant. Og mere Frederiksberg bliver det næppe. Restauranten ligger nemlig midt på Frederiksberg Rådhusplads og huser masser af historie. Her kan du eksempelvis træde ind Betjentstuen eller Rådhuskælderen. Og hver onsdag aften kan du kigge forbi til Rådhusretten, ugens ret.

Foto: Lars Degnbol

Men Restaurant FRKSBRG er meget mere end historie og smukke omgivelser. Maden er nemlig både klassisk, moderne og ikke mindst lokalt forankret. Som udgangspunkt handler restauranten nemlig udelukkende lokalt.

Det har resulteret i et menukort, hvor du eksempel kan gå ombord i en klassisk steak frites med bearnaise, pighvar med romanesco og nødder eller moules frites om aftenen, mens du til frokost kan vælge retter som en lækker tatar, burger eller smørrebrød. Og så byder weekenden på brunch, som du selv kan sammensætte.

Restaurant FRKSBRG er for alle. Det gælder uanset, om du er single, skal have en businessmiddag, en date eller skal have en middag med hele familien og ungerne. Alligevel er her ingen grænser for, hvad du kan. Så ønsker du eksempelvis en aften udover det sædvanlige, så tilbyder restauranten også private dining og selskabslokaler til din næste fest eller store mærkedag.

Foto: Lars Degnbol

Når du besøger Restaurant FRKSBRG er der parkering lige ved rådhuset. Bus 9A kører lige til døren. Og metroen stopper fem minutter væk på Frederiksberg Station.