Snart får du ekstra mulighed for at holde dig trendy og tør i regnvejret. Det eksklusive livsstilsbrand Rains kommer nu til Frederiksberg.

Efter flere butiksåbninger i udlandet vender danske Rains hjem for at åbne endnu en butik. Denne gang midt på Frederiksbergs populære hovedgade Gammel Kongevej, hvor de gør selskab til gadens specialbutikker og high-end brands.

Butiksåbningen er et svar på livstilsbrandets popularitet og hylder samtidig hovedstadens og Rains’ fælles DNA.

”København er en vigtig Rains-by, og store dele af DNA’et er defineret ud fra byens pulserende liv samt sans for mode og æstetik, som vi er internationalt kendt for. Derfor giver det god mening, at vi åbner endnu en butik her”, siger partner og medstifter Philip Lotko.

Den nye konceptbutik vil give Frederiksberg og byens turister mulighed for at dykke endnu længere ned i mærkets opløftende univers. Konceptbutikken bliver større end butikken i København K – den er i alt 130 kvadratmeter inklusive lager og kontor og det betyder blandt andet, at hele udvalget af tasker og accessories præsenteres i forretningen.

Udover det eksklusive regntøj vil butikken danne ramme for fremtidige events, der inviterer Frederiksberg helt ind i kernen af brandets aktive, urbane livsstil.

RAINS gammel kongevej 70
Her åbner Rains 15. november på Gammel Kongevej 70. Foto: RAINS

Første event bliver butiksåbningen den 15. november, hvor der fra kl. 14:00 serveres drikkevarer og eksklusive goodiebags til de første 50, der besøger Gammel Kongevej 70.

 

Flere artikler om mode:

Secondhand-trends: Nana guider til efterårets musthaves

Streetstyle med Ravi Holst: Jeg stopper folk på gaden, hvis de har fedt tøj på

Ny tøjbutik til den kvalitetsbevidste mand på Frederiksberg: “Semi-casual trender lige nu”

Mode med mening: Kvinder i fængsel skaber lækre looks

 

Flere artikler om Gammel Kongevej:

Klovn på Frederiksberg: Tag en tur rundt til seriens locations

Normalt bager han for Noma: Nu åbner britisk bagekonge bageri på Frederiksberg

Kreativ keramik og god kaffe: Creative Space er en lille perle med indbygget stress