Utroligt populære Bagt har netop åbnet nyt bageri på Gammel Kongevej. Her vil der udover alle de velkendte bagerlækkerier og kvalitetskaffe også være fokus på convenience food.

Franske surdejsbrød, wienerbasser i lange baner og kvalitetskaffe. På kort tid har Bagt med kærlighed til franskinspireret håndværk og hjemmebag erobret både København og Nordsjælland.

Nu får Frederiksberg fornøjelsen af de franske fristelser med åbningen af det nye bageri og café i hjertet af Frederiksberg på Gammel Kongevej.

”Den nye butik på Frederiksberg er den syvende i rækken af vores franskinspirerede bagerier. Med åbningen har vi udvidet vores sortiment inden for convenience food, og vi er allerede blevet taget rigtig godt imod af kunderne på Frederiksberg”, fortæller indehaver Hans Schepelern til weFRB.dk.

I bageriet kan man blandt andet købe kædens signaturbrød. Det lyse ”Moffebrød”. Det er bagt efter fransk metode med surdej, masser af vand og langtidshævning. Derudover er der alverdens lækkerier, kager og kvalitetskaffe fra Custom Coffee. I øjeblikket kan den kun købes to go, men Hans Schepelern glæder sig allerede til at få siddende gæster hos Bagt på Frederiksberg.

”Placeringen på Gammel Kongevej emmer af liv og caféstemning. Derfor glæder vi os meget til, at vi må åbne caféen og byde gæsterne velkommen til at sidde og nyde vores sortiment i butikken så snart, coronasituationen tillader det”, siger Hans Schepelern.

Han uddyber, at Bagt blandt andet har planer om at tilføje Croque Monsieur til convenience food-konceptet, så snart caféen også åbner.

Du finder Bagt på Gammel Kongevej 171. Der er åbent fra 7-17.30 hver dag.