41-årige Tanya-Maria Solskov driver sammen med sin kæreste de populære Nørrebro-steder, Tjili Pop, Tjili Bistro og Spisebar 20 på Rantzausgade. Nu kommer powerparret til Frederiksberg med åbningen af Spisebar 15 på Rolighedsvej.

Socialt samvær. Masser af kvalitet. Og åbent hele dagen til både morgenmad, frokost og aften. Spisebar 15 skal tilføre Frederiksberg noget helt nyt, lyder det fra Tanya-Maria Solskov, der nu åbner på Rolighedsvej 15.

“Jeg har helt kriller i maven. Jeg har længe gerne ville åbne noget nyt på Frederiksberg og tilføre bydelen et helt nede på jorden-sted, hvor man bare kan komme og læne sig tilbage, uanset om man vil have en lækker cocktail, lidt aftensmad eller brunch”, fortæller Tanya-Maria Solskov til weFRB.dk.

Og netop det med at være helt nede på jorden. Det er det den vigtigste ingrediens i hendes og kærestens succes som restauratør-par på Nørrebro. Her er tingene, som de ser ud. Og intet er gemt bag en fancy indretning eller produkter, der giver sig ud for at være noget, de ikke er.

“Vores stemning er helt vores egen. Vi vil bare gerne være med til at skabe gode oplevelser. Og det koncept kommer vi til at videreføre på Frederiksberg”, fortæller hun.

Om morgenen og formiddagen kan man på Spisebar 15 bestille brunch som deleret på et bræt. Og om aftenen kan man gå ombord i lækre retter som kalveskank og brisler med belugalinser. Urtepolenta og masser af økoprodukter.

Spisebar 15 på Rolighedsvej
Foto: Lars Degnbol

“Vi sigter mod at være fransk landkøkken med nordisk twist. Og vi elsker social dining, så det meste kan deles ved bordet. Vores retter kommer til at skifte en gang om måneden med både kød- og vegetarret på kortet”, siger Tanya-Maria Solskov.

Og så kan man på Spisebar også gå på opdagelse i en vinkælder fyldt med lækker vin og hulestemning.

“Her kan man booke bord, og så vil vi holde små arrangementer med smagninger. Vi kommer også til at have vores helt egen vin, som vi glæder os til at præsentere”, siger Tanya-Maria Solskov.

For hende er det lige så vigtigt, at stemningen og indretningen er lige så tilbagelænet som konceptet bag Spisebar 15. Derfor har hun indrettet det nye sted med genbrugsfund, der passer til Frederiksberg.

“Jeg er stor fan af genbrug. På Tjili Pop i Rantzausgade er det ret vildt. Men til Spisebar 15 har jeg valgt nogle lidt mere opgraderede ting med rustikt træ, lækre fliser og snørklede ting. Det afspejler vores sjæl, som er gennemgående i vores forretninger. At vi er helt nede på jorden og afslappede”, fortæller hun.

Spisebar 15 åbner den den 16. november klokken 17. Herefter vil der være åbent hver dag fra 9-24.