Denne skønne opskrift på lækre tacos med torsk og limedressing er udviklet af kokken Martin Guf for Fuldkornspartnerskabet. Den er perfekt som et lækkert og sundt alternativ i det mexicanske køkken. Og så er den faktisk også overraskende let at lave. Vi er vilde med den.

Tacos med torsk og limedressing. Det er en fantastisk fusion af det populære mexicanske køkken og den danske hverdag med travlhed og masser at se til.

Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Tacos med torsk og limedressing

Ingredienser:
4 personer
Tacos
3 dl majsmel (evt. fuldkornsmajsmel)
1 dl fin fuldkornshvedemel
3,5 dl kogende vand
Torskenuggets
600 gram torsk
1 dl rugmel
1 stk pisket æg
2 dl rasp
Salt og evt. røget paprika
6 spsk smagsneutral olie
Limedressing
1 dl mayonnaise
Saft fra 2 stk lime
Tilbehør
200 gram fintsnittet kål
koriander

Fremgangsmåde:
Bland majsmel, fuldkornshvedemel og vand sammen til en klump. Lad det hvile i 20 minutter. Del det herefter i 12 små boller. Rul bollerne ud mellem 2 fryseposer. Steg dine tacos på en pande.

Del torsken i 8 ”nuggets”. Bland mel sammen med salt og røget paprika. Vend fisken i mel, æg og derefter i rasp. Steg dine torskenuggets på en pande i olie.

Bland mayonnaisen sammen med saften fra de to lime.

Server med koriander og fintsnittet kål