Tunfrikadeller er et let og alternativt valg i hverdagen. Få opskriften på skønne tunfrikadeller lige her.

Nogle gange skal aftensmad ikke være så besværlig at give sig i kast med. Alligevel er det rart med lidt afveksling, når panderne bliver fundet frem i køkkenet.

Og til det er denne opskrift på tunfrikadeller fantastisk. De er både lækre og lette at lave.

Tunfrikadeller til 4 personer

– 2 dåser tun
– 1 stort løg
– 4 æg
– 2 dl. mælk
– Rasp eller havregryn

Tunen moses ud i en skål, hvor du tilsætter hakket løg, æg og mælk samt salt og peber. Rør rundt, og saml farsen med enten rasp eller havregryn, til den har den rette farskonsistens. Steges herefter som almindelige frikadeller.

Tip: Du kan komme hakkede champignoner, chili eller andre af dine favoritgrøntsager i farsen for at tilføre ekstra smag.