Nu kan alle borgere over 12 år få en hurtigtest for COVID-19 i Forum uden først at bestille tid. Der er åbent alle dage fra 8-20, og svaret kommer på ens mobil efter et kvarter.

Testindsatsen mod coronasmitte får endnu en lokation, når Forum fra mandag den 22. marts kl. 12 åbner som teststed med en kapacitet på 5.000 test i døgnet – med mulighed for at opskalere, hvis der bliver efterspørgsel på det.

Det store teststed med den centrale beliggenhed glæder Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen(C).

“Testkapaciteten er afgørende for, hvornår vi kan komme i gang med den genåbning, som vi alle længes efter. Derfor er jeg meget glad for, at Frederiksberg Kommune, Region Hovedstaden og Copenhagen Medical i fællesskab har etableret regionens største teststed her på Frederiksberg. Jeg håber, den nye testmulighed bliver flittigt brugt, og at det kommer til at gøre det lettere og hurtigere at blive testet for rigtig mange borgere,” siger han.

Teststedet åbner kl. 12 på åbningsdagen på mandag d. 22. marts, men vil ellers fremover have åbent alle ugens dage kl. 8 til 20. Alle over 12 år kan møde op og blive testet uden tidsbestilling. Testsvaret kommer på mobiltelefonen efter 15-20 minutter. Børn i alderen 12-15 år skal følges med en voksen.