Frederiksberg Allé 69
1820 Frederiksberg C
Åbningstider:
VINTERHALVÅRET
Hverdage kl. 8.00-17.30
Weekend kl. 9.00-17.30
SOMMERHALVÅRET
Hverdage kl. 8.00-18.30
Weekend kl. 9.00-18.30

Læs mere om Olivers Oase på caféens hjemmeside her

Kvalitetskaffe på Frederiksbergs hyggeligste café. Sandwich i verdensklasse. Morgenmad, kage og croissanter. Olivers Oase satser på et simpelt, men kvalitetsbevidst menukort. Og pssst, det er det perfekte sted at hente to go-kaffe til din gåtur i Frederiksberg Have.

Ud til den ikoniske og smukke Frederiksberg Allé. Overfor for hovedindgangen til Frederiksberg Have. Her finder du Olivers Oase. Et gammelt og historisk lille tissehus på blot 12 kvadratmeter, der i dag fungerer som kaffebar og café.

Her kan du mæske dig i lækre kager, morgenmad, kvalitetskaffe og måske Frederiksbergs bedste sandwich til frokost.

Menukortet er simpelt, men godt, lyder det fra Oliver Steindorsson, der ejer stedet. Og i sommerhalvåret kan du endda også få is, økologisk lemonade, iskaffe og læskende iste.

LÆS OGSÅ: Fra tissehus til kaffebar: I dag er ’Tissekonen’ byttet ud med kaffe og mad hos Olivers Oase

Men selvom Olivers Oase blot har 12 kvadratmeter er her masser af både hjerterum og plads til gæster – både inde og ude. Den hyggelige café råder nemlig også over en stor udeservering, hvor du kan slænge dig i loungesofaer med udsigt til Frederiksberg Allé. Om vinteren med tæpper og varmelamper. Om sommeren i det fri.

For Oliver Steindorsson handler det om med stedet at give forkælelse og et break fra hverdagens travlhed til alle, der kommer forbi. Derfor kan du her komme helt ned i tempo og simpelthen bare nyde at være til.

Med placeringen tæt på hovedindgangen til Frederiksberg Have er Olivers Oase også et perfekt sted at hente både to go-kaffe eller andre lækre sager med ind i parken, uanset om du skal gå en tur eller slappe af i det grønne.