Frederiksberg Allé 69
1820 Frederiksberg C
Åbningstider:
VINTERHALVÅRET
Hverdage kl. 8.00-17.30
Weekend kl. 9.00-17.30
SOMMERHALVÅRET
Hverdage kl. 8.00-18.30
Weekend kl. 9.00-18.30

Læs mere om Olivers Oase på caféens hjemmeside her

Kvalitetskaffe på Frederiksbergs hyggeligste café. Sandwich i verdensklasse. Morgenmad, kage og croissanter. Olivers Oase satser på et simpelt, men kvalitetsbevidst menukort. Og pssst. Olivers Oase er det perfekte sted at hente to go-kaffe til din gåtur i Frederiksberg Have.

Ud til den ikoniske og smukke Frederiksberg Allé. Overfor for hovedindgangen til Frederiksberg Have. Her finder du Olivers Oase. Et gammelt og historisk lille tissehus på blot 12 kvadratmeter, der i dag fungerer som kaffebar og café.

Her kan du mæske dig i lækre kager, morgenmad, kvalitetskaffe og måske Frederiksbergs bedste sandwich til frokost.

Menukortet er simpelt, men godt, lyder det fra Oliver Steindorsson, der ejer Olivers Oase. Og i sommerhalvåret kan du endda også få is, økologisk lemonade, iskaffe og læskende iste.

LÆS OGSÅ: Fra tissehus til kaffebar: I dag er ’Tissekonen’ byttet ud med kaffe og mad hos Olivers Oase

Men selvom Olivers Oase blot har 12 kvadratmeter er her masser af både hjerterum og plads til gæster – både inde og ude. Olivers Oase råder nemlig også over en stor udeservering, hvor du kan slænge dig i loungesofaer med udsigt til Frederiksberg Allé. Om vinteren med tæpper og varmelamper. Om sommeren i det fri.

Hos Olivers Oase handler det om at give forkælelse og et break fra hverdagens travlhed. Derfor kan du her komme helt ned i tempo og simpelthen bare nyde at være til.

Med placeringen tæt på hovedindgangen til Frederiksberg Have er Olivers Oase også et perfekt sted at hente både to go-kaffe eller andre lækre sager med ind i parken, uanset om du skal gå en tur eller slappe af i det grønne.