Klassiske forårsfavoritter og kreative sommerretter er i fokus på San Marco JUNIORS nye menukort.

Maden er ukrukket, afslappet og af højeste kvalitet i brasserietradition med sæsonens bedste råvarer. Og oplevelsen. Den er som et ægte brasserie med et italiensk tvist, hvor man har lyst til at blive og drikke en ekstra god kop kaffe og få en hyggelig snak med personalet.

Hel hummer San Marco JUNIOR

San Marco JUNIOR er både café og brasserie i hjertet af Frederiksberg. Her er åbent alle ugens dage til både morgenmad, brunch, frokost, aften og selskaber. Og uanset, hvornår du vælger at besøge restauranten, så er du sikker på at møde nordisk velsmag i kombination med italiensk accent.

Det skyldes også, at menuen løbende skifter, så sæsonens bedste råvarer altid er i fokus. Og retterne, ja de bliver nøje udvalgt af brasseriets dygtige kokke.

”På forårs- og sommerkortet har vi blandt andet fået grillet vandmelon med sortfodsskinke, feta, oliven og pesto samt en hel hummer, der bliver dampet i hvidløgssmør og serveret med sauce hollandaise og plukket grønt. Det er virkelig to sommerfavoritter”, fortæller indehaver Marc Zangrando.

Det nye menukort byder også på klassiske moules frites, pankopaneret risotto med hummer og krabbe, kammuslinger med ærtepuré & baerii caviar samt lynstegt tun med citrusfrugter.

Asparges rejer San Marco JUNIOR

”Vi har skabt et kort, der passer perfekt til de lyse dage og de råvarer, der er i sæson netop nu”, fortæller Marc Zangrando.

Du finder det fulde menukort via linket her, hvor der også er mulighed for at bestille bord på San Marco JUNIOR.