Ja, du læste rigtigt. From Paris To Berlin og så lige med stop på Frederiksberg, hvor Infernal har udviklet en sød rom i samarbejde med Rombo.

Sød. Og med god balance. Sådan beskriver Rombo Infernal Rum No. One Batch 2, som det populære danske band med Lina Rafn og Paw Lagermann i spidsen har udviklet i samarbejde med rom-forretningen på Falkoner Allé.

“Infernal har lavet sin egen rom i samarbejde med os. Paw fra bandet er god, gammel kunde hos Rombo, og derfor er samarbejdet kommet i stand”, fortæller indehaver af Rombo, Paw Vad til til weFRB.dk.

Paw Lagermann fra Infernal har længe haft et glødende rom-hjerte, uddyber Paw Vad. Og sammen med Lina Rafn har han de senere år udvidet kendskabet til rom i deres Tour-bus på de danske landeveje.

“Så selvfølgelig skulle Infernal have sin egen flaske og sit helt eget unikke rom-blend”, fortæller Paw Vad.

Infernal Rum No. One Batch 2 er en sød rom med en rigtig god balance. Der er produceret 989 flasker. Og en af dem kan blive din til en pris på 499 kroner. Du kan enten købe den i butikken hos Rombo på Falkoner Allé. Men den er også tilgængelig online. Du finder den via linket her.