Med en hyggelig og rar indgang til indretning og en dybfølt passion for mad og kaffe, er Mad & Kaffe de seneste par år blevet en favorit i det københavnske caféliv. Nu åbner de en treer på Frederiksberg. ”Vi håber, vi kan være med til at skabe en hyggekrog for alle på Frederiksberg”, siger indehaveren af Mad & Kaffe.

På hjørnet af Langelandsvej og Godthåbsvej slår Mad & Kaffe til maj dørene op for en helt ny café, som skal være lige så uformel, rar og hyggelig som forløberne på Vesterbro og Amagerbro.

”Vi har længe hørt fra folk på Frederiksberg, at de gerne ville have deres egen lokale Mad & Kaffe i nærmiljøet, som afspejler, hvad Frederiksberg er. Og nu har vi fundet den perfekte placering til det på Godthåbsvej”, fortæller Benjamin Geisler-Helsted, en af to indehavere af Mad & Kaffe til weFRB.dk.

Læs også: Nyt fransk brasserie på Frederiksberg: “Det skal både være hyggeligt og til at betale”

Placeringen har en stor facade ud mod Langelandsvej, der kommer til at give caféen hygge og typisk Frederiksberg-liv. Og det har været en afgørende faktor for valget af, hvor den nye Mad & Kaffe skulle ligge, uddyber indehaveren.

Og så er det et område, hvor der er plads til noget nyt. Vi vil gerne være med til at skabe en hyggekrog for lokalområdet og alle på Frederiksberg

Menukortet bliver det samme og velkendte fra de andre caféer og er baseret på ordentlig og god mad, som både er velsmagende og veltilberedt – og til en pris, hvor alle kan være med. Til gengæld kommer indretningen til at skille sig ud.

Læs også: ”Latte og cappuccino er de mest populære, men cortado og filterkaffe vinder frem”

”Der bliver et særpræg, som kommer til at kendetegne Frederiksberg og er inspireret af dagligdagen i området. Det er vigtigt for os”, fortæller Benjamin Geisler-Helsted.

Han vil dog ikke afsløre, hvordan indretningen bliver.

”Men jeg vil gerne afsløre, at jeg glæder mig meget. Og jeg håber, at vi kommer til at få en lige så god velkomst som de andre steder”, siger Benjamin Geisler-Helsted.

Mad & Kaffe åbner medio maj på Godthåbsvej.

Læs mere om Mad & Kaffe på deres hjemmeside.