Jannik Schäffer elsker at fotografere Frederiksberg. Nu har han sammensat en Frederiksberg-plakat med fremragende fotos af byen, som du ganske gratis kan downloade og få printet.

Roxy-skiltet. Rådhuset. Og Frederiksberg Have. Frederiksberg har fået sin helt egen plakat med smukke fotos fra hele byen. Og den kan blive din kvit og frit.

“Frederiksberg beder jo nærmest om at blive fotograferet”, fortæller 50-årige Jannik Schäffer, som står bag plakaten.

Han elsker byen. Er vokset op her og bor i dag selv på Hollændervej.

“Frederiksberg er for mig det perfekte sted i hovedstaden. Det er tæt på forretninger, mange kulturtilbud og transportmuligheder. Samtidig er her fantastisk smukt med vores grønne områder og mange smukke gamle bygninger”, siger Jannik Schäffer.

Dem fotograferer han flittigt. Sammen med Frederiksberg Have, Søndermarken, rådhuset og de store handelsgader som Gammel Kongevej, Falkonér Allé og Godthåbsvej. Jannik elsker nemlig at fotografere Frederiksberg.

“Jeg har tit kameraet over skulderen, når jeg går en tur. Andre gange planlægger jeg et foto. Det vil sige, at jeg tager til en lokation på et bestemt tidspunkt for at fange det rigtige lys”, fortæller han.

Ofte uploader han sine billeder i Facebook-gruppen, Vi der holder af Frederiksberg. Og her kommer folk med positive tilbagemeldinger på hans værker.

“Det er selvfølgelig med til at motivere mig til at fotografere mere og blive endnu bedre”, siger han.

For nylig lavede Jannik så en Frederiksberg-plakat med en række fotos fra Frederiksberg fra det seneste års tid. Meningen var egentlig, at den bare skulle hænge hjemme hos ham selv, men da han så det endelige resultat, tænkte Jannik, at der måske var andre som kunne have glæde af den.

“Derfor lagde jeg den op i gruppen på Facebook med et link, hvor lokale så kan downloade den helt gratis”, fortæller han.

Du kan helt gratis downloade din egen Frederiksberg-plakat via linket her.