Frederiksbergs nye brasserie, EWALDS, tilbyder udover klassiske franske bistroretter med sæsonens friske råvarer også en solrig udeservering og lækre cocktails to go.

Var det noget med en lækker Aperol Spritz eller Gin & Tonic lige til at tage med i hånden og ind i Frederiksberg Have?

Det er nu muligt. Det nyåbnede Brasserie EWALDS på hjørnet af Allégade og Gammel Kongevej lige over for Frederiksberg Rådhus tilbyder nemlig nu også et helt nyt koncept: Cocktails to go.

”Med vores placering så tæt på Frederiksberg Have er det simpelthen oplagt at tilbyde lokale muligheden for at nyde en lækker cocktail to go”, fortæller Søren Ewald Fossum, indehaver af EWALDS.

Udover cocktails to go kan du hos EWALDS nyde lækre franskinspirerede bistroretter, der altid er baseret på sæsonens friske råvarer. Både til frokost og som middag. Og er du ikke så meget til cocktails to go, så kan du også altid hapse en kaffe og croissant med fra EWALDS.

Læs også: Nyt fransk brasserie på Frederiksberg: ”Det skal både være hyggeligt og til at betale

”Det vigtigste for mig er, at EWALDS er et gennemhyggeligt sted, hvor der er plads til, at alle kan hygge med god mad eller få kvalitets-drikkevarer med ud af huset”, siger Søren Ewald Fossum.

Brasseriet er indrettet i moderne farver og med et personligt præg. Som detalje er indgangspartiet eksempelvis udstyret med en slagterkniv i sølv som dørhåndtag. Og nej, du kan ikke skære dig på den, mens Søren Ewald Fossum også har gjort plads til en solrig udeservering med blomster og plads til at slappe af.

Prisen på en lækker cocktail to go er mellem 75 og 95 kroner. Og EWALDS lukker først klokken 23 tirsdag til torsdag, mens du kan nå at hente en drink helt frem til klokken 24 fredag og lørdag og 22 om søndagen.

EWALDS har altid gode tilbud og masser af inspiration på deres FB-side. Den kan du følge lige her via linket, så du ikke går glip af noget.