Frankies Pizza åbner på Frederiksberg d. 3. september på en af Københavns mest ikoniske adresser – Allégade 2. Den smukke bygning, på hjørnet af Frederiksberg Allé, bliver Frankies’ fjerde og hidtil største.

Med et univers i skrigende pink, crust dip og pizzaer som Notourious P.I.G, Steak & Bearnaise og Honolulu har Frankies vundet københavnernes pizza-hjerter på rekordtid. Først på Østerbro, derefter Nørrebro, senest Aarhus og fra d. 3. september lige på hjørnet af Frederiksberg Allé og Allégade, klods op af Aveny Teatret.

“Med plads til 150 personer inde og 200 ude bliver det vores største Frankies i familien. Der kommer til at være et kuglerum med tusindvis af lyserøde kugler, en kæmpe solterrasse og selvfølgelig en masse lækre pizzaer og drinks, som skal være med til at gøre Frederiksberg en smule mere lyserød,” siger Nils Petter, der sammen med partnerne Lars Bertelsen, Martin Alf, Christopher Haar og Anders Aaagard er banden bag Frankies Pizza.

Pizza

Med åbningen på Frederiksberg runder Frankies Pizza en stor milepæl i missionen om at skabe en helt ny oplevelse for folk, der elsker pizzaer og at spise ude med vennerne.

“Det irriterede mig helt vildt, at når jeg som pizza-elskende mand skulle spise pizza, så var det de samme 20 pizzaer, jeg kunne bestille. Og så skulle jeg for det meste spise den med tømmermænd foran fjerneren eller med kniv, gaffel og klichétung italiensk musik i baggrunden, så jeg følte sig som statist i Lady og Vagabonden. Hvad med noget hip-hop, nytænkende pizzaer, cocktails og festlig stemning?,” tænkte Nils Petter.

Kendisser laver månedens pizza og samler ind til velgørenhed

De tanker er kun 12 måneder gamle, og fire måneder efter holdt Frankies åbningsfest. Den succesfulde start på Frankies-eventyret viser, at det ikke kun var Nils Petter, der savnede et nyt take på pizza-oplevelsen.

“Jeg er virkelig blæst bagover over den modtagelse, Frankies har fået. Jeg møder folk på gaden, som går rundt i vores Frankies merchandise, vi er netop blevet sponsor for et cykelhold i Aarhus, og så møder jeg hver eneste dag så mange dejlige gæster på restauranterne, Instagram og Facebook, som er vilde med Frankies. Det gør mig sgu stolt og glad,” siger Nils Petter, der også er begyndt at blive genkendt, når han bevæger sig rundt i bybilledet.

Frankies Frederiksberg

Årsagen er, at han én gang om måneden inviterer en kendt personlighed i ind i Frankies’ pizza-køkken for at kreere deres yndlingspizza, som bliver solgt på Frankies’ restauranter i en måned. Det bliver filmet og efterfølgende delt på Frankies Facebook og Instagram. For hver pizza, der bliver solgt går 25 kr. til et velgørenhedsprojekt, som manden eller kvinden bag månedens pizza, selv vælger.

“Vi har indtil nu samlet over 100.00 kroner ind til alt lige fra Kræftens Bekæmpelse til græske hunde, hvilket er kæmpe optur. Det er også mega sjovt indhold at lave, og lige nu er der mange, der skriver til mig for at høre, om de må være næste måneds gæst,” siger Nils Petter, der i august har haft besøg af Mark le Fevre, hvis Nailed It pizza, lige nu, bliver solgt på Frankies restauranter.

Frankies Frederiksberg åbner den 3. september på Allégade 2. Der vil være åbent alle dage fra 17-22.