Vi har kigget på jeres og juryens indstillinger, og her er de nominerede i kategorien Frederiksbergs Bedste takeaway 2018.

Det er blevet tid til at afgive din stemme, hvis du vil være med til at afgøre, hvem der skal kåres til Frederiksbergs Bedste takeaway 2018. Du kan stemme nederst i denne artikel – men først kan du lige læse lidt om de fem nominerede takeawaysteder i år.

Nomineret: B’India

B’India på Gammel Kongevej 141 har længe satset på kvalitet og lækker indisk mad, som mange lokale og weFRB’s helt egen jury er vilde med.

“Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at være nominerede. Vi føler også, at vi har et godt produkt, og at vi bl.a. med vores øko-mærkning gør en stor indsats for at holde niveauet oppe, og skubbe grænserne, indenfor genren. Folk skal stemme på os, hvis de har prøvet vores mad, og mener at vi er en værdig vinder”, fortæller Jacob Langhorn fra B’India.

Nomineret: MÆSK

MÆSK på Nyelandsvej 63 har i fire år satset på en lille takeaway-menu med kvalitet. Oftest danske retter. Og det er altså noget, I har været vilde med her på Frederiksberg.

“Vi har en stor og trofast kundegruppe af lokale, der bruger os som en forlængelse af deres eget køkken og tænker os ind som et ekstra familiemedlem, der kan stå for maden. At være nomineret er en ligeså stor succes i vores optik, som den anerkendelse, vi får, når vores kunder vælger at bruge os igen og igen”, siger indehaver af MÆSK, Frederik Ketager, der er meget beæret over nomineringen.

Nomineret: OLI OLI

“Ej, hvor hyggeligt. Vi er megaglade, det er da superfedt,” siger Sanni Toth til nyheden om, at OLI OLI er blandt de nominerede til Frederiksbergs Bedste takeaway.

“Vi håber, folk vil stemme på os, fordi vi har en fed energi og godt selskab herinde, som man kan mærke udadtil. Der er vi anderledes end andre steder. Og så sælger vi selvfølgelig noget megalækkert mad!”

Nomineret: Loop Food

Nej hvor spændende! Vi er meget stolte og glade, udbryder Beatrice Rust fra Loop Food på Godthåbsvej, da hun hører om nomineringen.

“Vi tror på, at når man gør tingene rigtigt, ærligt og godt. Hvis man tilbyder folk et godt produkt, behøver man ikke pakke det ind i en masse overflødigt pynt. Vores kunder kommer igen og igen, fordi de gerne vil have et kvalitetsprodukt, og når de har prøvet vores varme retter, salater, hjemmelavede dressinger, sandwich eller andre af vores produkter, så ved de at de får et velsmagende, hjemmelavet og sundt kvalitetsprodukt uden skjulte tilsætningsstoffer m.m”, fortæller Beatrice Rust.

Hun håber at få de lokales stemmer, fordi Loop Food tør være anderledes.

Nomineret: Homemate

Homemate ligger to steder på Frederiksberg og er superstolte af at være nominerede. Men hvorfor mener de, at de adskiller sig fra de andre takeawaysteder?

“Homemate er nem og sund aftensmad af sæsonens bedste råvarer – klar på bare 15 minutter i din egen ovn. En moderne og fleksibel fortolkning af det hjemmelavede måltid. Derfor er mad fra Homemate altid frisktilberedt og dampende varm, når du spiser den. Ikke når du henter den,” fortæller Camilla V. Møller fra Homemate.

Der er fem kategorier i prisuddelingen Frederiksbergs Bedste: Butik, burger, café, takeaway og restaurant. Se hele listen med nominerede til Frederiksbergs Bedste 2018 her.

Er du klar til at stemme på din favorit?

Tryk her for at stemme:

Stem på Frederiksbergs Bedste her

Afstemningen kører indtil den 8. august kl. 12. Læs mere om prisuddelingen her.