Vi har kigget på jeres og juryens indstillinger, og her er de nominerede i kategorien Frederiksbergs Bedste restaurant 2018.

Det er blevet tid til at afgive din stemme, hvis du vil være med til at afgøre, hvem der skal kåres til Frederiksbergs Bedste restaurant 2018. Du kan stemme nederst i denne artikel – men først kan du lige læse lidt om de fem nominerede restauranter i år.

Nomineret: Frederiks Have

Hos Frederiks Have på Smallegade er der fokus på hyggen. Hygge og lækker klassisk mad. Og så har restauranten både gårdhave og pejsestue. Og det har altså skaffet Frederiksberg-favoritten en nominering som årets bedste 2018.

Og det melder Frederiks Have, at de er meget glade for.

Nomineret: Formel B

Det var da en glædelig nyhed, lyder det fra administrerende køkkenchef Jonas Buhr på Formel B, da weFRB overnringer nyheden om nomineringen som Frederiksbergs Bedste Restaurant 2018.

“Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at være blevet nomineret, specielt med tanke på alle de gode restauranter, der findes på Frederiksberg. Folk skal stemme på os, fordi vi arbejder hårdt hver dag for at holde os i toppen af dansk gastronomi, hvor vi har været og befundet os de sidste 15 år gennem benhårdt arbejde og støtte fra lokalområdet. Vi elsker vores bydel og trives for enden af Vesterbrogade. Vi lægger mange kræfter i at udvikle os uden at glemme det, som folk kender formel B for, nemlig fokus på detaljerne og bundsolid kvalitet”, fortæller Jonas Buhr.

Nomineret: Reinwalds

Reinwalds ligger på H.C. Ørsteds Vej og har faktisk kun været på Frederiksberg i et par år. Alligevel er restauranten allerede blevet en lokal favorit, og det er sommelier og restaurant manager Bonnie Reinwald meget glad for.

“Vi er blevet taget godt imod af nærmiljøet, og vi nyder den lokale stemning, vi oplever i hverdagen. Jeg er selv i restauranten hver dag og brænder for mit værtsskab. Alle skal føle sig hjemme og velkomne hos os. Folk skal stemme på os, fordi der skal være et sted, hvor man både kan komme forbi til et godt glas vin, få en sludder eller den store vin-og madoplevelse”, fortæller Bonnie Reinwald

Nomineret: Mêlée

Sommelier Christian Jacobsen, der er en af Mêlées fire ejere, er glad for nomineringen og mener også, at Mêlée har noget ganske særligt at byde på.

“Folk skal stemme på os, fordi vi er den restaurant, som du kan bruge en mandag, hvor du ikke selv har lyst til at lave mad, eller om fredagen, hvor du skal ud at hygge med venner, kolleger eller kæresten. På den måde er vi altid til rådighed,” fortæller Christian Jacobsen, der har mange lokale stamgæster på Mêlée.

“Man behøver ikke nødvendigvis at komme herned med den store pengepung, og det er også derfor, vi har mange stamgæster, som både kommer og køber dyre vine eller får en enkelt, lille ret og en æblemost. Vi kan dække de fleste behov.”

Nomineret: Mielcke og Hurtigkarl

Mielcke og Hurtigkarl ved Haveselskabets Have har allerede høstet meget anerkendelse. Alligevel er Jakob Mielcke, indehaver og chefkok på Mielcke og Hurtigkarl meget glad for nomineringen.

”Selvom vi har mange gæster fra hele landet og udlandet hver dag, så ser vi os stadig selv som en ’Frederiksberg-restaurant’. Vores DNA udspringer af Haveselskabets Have med al dens ufortalte eventyr. Vi mærker tydeligt den lokale opbakning, men bliver alligevel meget stolte, når vores lokalmiljø nominerer os til prisen, ’Frederiksbergs bedste 2018’. Vi krydser fingre!”, fortæller Jakob Mielcke.

Der er fem kategorier i prisuddelingen Frederiksbergs Bedste: Butik, burger, café, takeaway og restaurant. Se hele listen med nominerede til Frederiksbergs Bedste 2018 her.

Er du klar til at stemme på din favorit?

Tryk her for at stemme:

Stem på Frederiksbergs Bedste her

Afstemningen kører indtil den 8. august kl. 12. Læs mere om prisuddelingen her.