Vi har kigget på jeres og juryens indstillinger, og her er de nominerede i kategorien Frederiksbergs Bedste café 2018.

Det er blevet tid til at afgive din stemme, hvis du vil være med til at afgøre, hvem der skal kåres til Frederiksbergs Bedste café 2018. Du kan stemme nederst i denne artikel – men først kan du lige læse lidt om de fem nominerede caféer i år.

Nomineret: Den Go’e Kaffebar

Den Go’e Kaffebar på Frederiksberg Allé satser på kvalitet og gode oplevelser. Og selvom kaffebaren er relativt ny på Frederiksberg, så har den altså allerede vundet så mange kaffehjerter, at den i år er blevet nomineret til at være blandt byens bedste.

“Det er jeg meget beæret over at høre. For jeg bliver glad, når jeg har gjort den ide jeg havde til virkelighed, og det giver mange gæster den gode oplevelse, jeg håbede på. At kaffebaren rent faktisk også bliver brugt, som jeg havde tænkt, drømt og forestillet mig”, siger indehaver Rikke Clausen.

“Jeg synes, vores gæster skal stemme på os, hvis de føler sig godt behandlet, har en dejlig oplevelse, slapper af, føler sig hjemme og kan lide den kaffe og mad, vi serverer for dem”; siger hun.

Nomineret: La Bonne

Der skal være tid til gæsten hos den franske café La Bonne, hvor musikken og interiøret skriger “Paris”, mens kærligheden til det nordiske køkken stadig mærkes. Det er nogle af de ting, krofatter Karsten Vinding fremhæver, da vi spørger ham, hvorfor han synes, café La Bonne er Frederiksbergs Bedste.

“Vi er superfrankofile, det skinner ud af alle hernede. Der er altid en lækker stemning, folk er salige, og vi er som en familie. Her er en utraditionel dansk stemning,” fortæller Karsten Vinding, der for to år siden overtog caféen med sin kone.

Nomineret: Acacia

Acacia på Gammel Kongevej satser på vegansk og glutefri mad og kage. Og så er den mor og datter-ejede café er før blevet nævnt som en favorit, da vi spurgte folk på gaden om deres sommeranbefalinger.

Nomineret: Pauseriet

“Ej hvor dejligt,” siger Vanessa Selandia, da vi fortæller hende, at Pauseriet er blandt de nominerede til Frederiksbergs Bedste café. Men hvorfor skal du lige stemme på den?

“Fordi vi er sådan et hyggeligt sted, hvor der er afslappet og en masse søde mennekser, der kommer her – både nogen, der arbejder og bor i området. Vi har masser af sol og ligger ret centralt, men stille. Hver anden person, der er her, siger næsten altid: ‘Ej, hvor er her hyggeligt’.”

Nomineret: Granola

Granola ligger på den velbesøgte Værnedamsvej, og her er indehaver Pernille Holm, som ejer stedet sammen med sin mand Leif Thingtved meget begejstret for, at det ikke kun er en jury, men også gæster, der har været med til at bestemme, at caféen er blandt de fem bedste på Frederiksberg. Da weFRB overleverer nyheden, er der highfives blandt personalet.

“Granola er et sted som emmer af historie og autentitet. Stort set alt er bygget og dekoreret af Leif selv, som har baggrund i filmbranchen, men som på et tidspunkt syntes, det kunne være sjovt at bygge et “rigtigt sted”. Inspirationen er hentet fra primært 1930’erne. Granola startede som et morgensted, men har udviklet sig til en restaurant og bar, der har åbent fra 07.30 til kl.24. Granola er et travlt sted, og publikum er meget bredt. Her kommer mange stamkunder, turister og mange, som vi kender fra medierne, og det gør Granola til et urbant og internationalt sted på samme tid”, fortæller Pernille Holm.

 

Der er fem kategorier i prisuddelingen Frederiksbergs Bedste: Butik, burger, café, takeaway og restaurant. Se hele listen med nominerede til Frederiksbergs Bedste 2018 her.

Er du klar til at stemme på din favorit?

Tryk her for at stemme:

Stem på Frederiksbergs Bedste her

Afstemningen kører indtil den 8. august kl. 12. Læs mere om prisuddelingen her.