Vi har kigget på jeres og juryens indstillinger, og her er de nominerede i kategorien Frederiksbergs Bedste burger 2018.

Det er blevet tid til at afgive din stemme, hvis du vil være med til at afgøre, hvem der skal kåres til Frederiksbergs Bedste burger 2018. Du kan stemme nederst i denne artikel – men først kan du lige læse lidt om de fem nominerede burgersteder i år.

Nomineret: Jagger Burger

“Vi er superglade for at være nomineret, og vi er meget glade for vores gæster på Frederiksberg,” fortæller Pernille Ottesen fra Jaggers hovedkontor.

Jagger har nemlig flere restauranter, men den på Falkoner Allé er altså nomineret til Frederiksbergs Bedste burger.

Nomineret: Halifax Burgers

Halifax Burgers’ Frederiksbergske restaurant ligger på Falkoner Plads og har ni forskellige burgere plus en børneburger på menuen.

– Vi er superstolte over at være blevet indstillet af vores gæster og fagjuryen til prisen Frederiksberg Bedste Burger. Restauranten på Falkoner Plads var den tredje – ud af vores snart 11 restauranter – vi åbnede. Og den første uden for Københavns Volde! Vi har altid følt os hjemme på Frederiksberg og holder meget af alle vores mange søde gæster, som har spist Halifax Burgers siden 2009 på Falkoner Plads, siger Ulrich Bøving Dehler, administrerende direktør og stifter.

Nomineret: Salon 39

Salon 39 holder sommerlukket for at renovere lokalerne på Vordroffsvej, men vender stærkt tilbage med Frederiksbergs måske bedste burger i midten af august.

WeFRB kunne derfor ikke få fat i Salon 39 til denne artikel, men redaktionen synes ikke, en renovering skulle stå i vejen for en nominering i denne kategori.

Nomineret: Shakedown

Shakedown fokuserer på 50’er-konceptet med milkshakes og burgere og er meget glade for at være nominerede. Da de får nyheden, står ejerne midt i en burgersmagning.

“Vi elsker burgere og prioriterer at sælge noget, som vi selv kan lide, og derfor er vi også 100 procent sikre på, at vi har de bedste burgere,” siger Salman Sultan og fortsætter:

“Da vi begyndte, var vores strategi at være anderledes og bedre, og vi er vores egne største kritikere. Derfor håber vi, folk vil stemme på os og det, vi har arbejdet på så længe.”

Nomineret: Blaabjerg og Madsen

Siden åbningen i 2015 på Godthåbsvej, har Blaabjerg og Madsen insisteret på at lave alt fra bunden med gode råvarer, økologisk kød og ingen E’er til en rimelig pris. Og nu er de altså blandt de nominerede til Frederiksbergs Bedste Burger 2018.

“Personligt er jeg samt teamet bag Blaabjerg & Madsen super glade for nomineringen i jeres første udgave af FRB’s bedste burger. At nogle af vores kunder har brugt tid på at nominere os, gør mig stolt. Vi opfatter os selv som et rigtigt Frederiksberg-sted, og vi elsker at være en del af Frederiksberg og at kunne bidrage til den særlige Frederiksberg ånd. Tak for nomineringen”, fortæller indehaver Dorthe Blaabjerg.

Der er fem kategorier i prisuddelingen Frederiksbergs Bedste: Butik, burger, café, takeaway og restaurant. Se hele listen med nominerede til Frederiksbergs Bedste 2018 her.

 

Er du klar til at stemme på din favorit?

Tryk her for at stemme:

Stem på Frederiksbergs Bedste her

Afstemningen kører indtil den 8. august kl. 12. Læs mere om prisuddelingen her.