Gamle dyder i nye klæder. Frederiksbergs borgere kan igen købe ekslusive jakkesæt i Garodkin, når butikken genåbner i nye lokaler på Gammel Kongevej.

Gule udsalgsskilte blev sat op, og priserne blev sat ned. I 2018 lukkede herretøjforretningen Garodkin på Godthåbsvej, da ejeren John Garodkin valgte at gå på pension.

Den ikoniske forretning har været en del af Frederiksberg i 77 år. Nu genåbner den til februar – denne gang i nye klæder på Gammel Kongevej 96.

I spidsen for den nye forretning står Nicolaj Eriksen, der begyndte sin læretid der, og arbejdede i Garodkin i sammenlagt otte år.

“Jeg er stolt af, jeg har fået lov til at kalde min forretning Garodkin”, fortæller Nicolaj Eriksen og fortsætter:

“Jeg føler, vi fejrer Frederiksberg med den her åbning. Vi åbner for de lokales skyld. Navnet Garodkin hører til her.”

Udover den nye adresse, får Garodkin også et mere friskt pust. Men den gode service og de gamle dyder er stadig vigtige for den nye ejer.

“Det er nye rammer, men man vil kunne mærke den samme nede på jorden-service og åbenhed. Vi har god tid, og vi vil være på fornavn med vores kunder. Helt i Garodkins ånd.”

På bøjlestængerne vil kunderne igen kunne finde brands som blandt andet Incotex, Boglioli, Drakes, Massimo Alba og Aspesi. Der kommer også en masse spændende nyheder.

Nicolaj Eriksen har brugt den seneste tid på at rejse rundt til London, Paris, Berlin og Milano for at lave aftaler med nye leverandører.

“Vi vil ikke sælge varer, som kunderne kan finde på et hvilket som helst andet gadehjørne. Vi ved godt, vi bliver en af de dyreste drenge i klassen. Men vi synes hellere, man skal købe lidt men godt”.

Den nye Garodkin åbner i slutningen af februar, hvor det bliver markeret med en reception. Hele Frederiksberg er inviteret.