Tap 21 Craft Beer satser på et unikt koncept med lækre specialøl fra danske såvel som udenlandske ølbryggere. ”Planerne med stedet er at tilbyde velsmagende øl i lækre omgivelser og med en nede-på-jorden attitude”, fortæller ejeren af den nye ølbar.

Frederiksbergs første mexicanske streetfood-restaurant. En helt ny og bæredygtig café med samfundsansvar. Og en lokal livsstilsbutik, der promoverer lokale kunstnere.

H.C. Ørsteds Vej er i en rivende udvikling med mange nye restaurations- og butiksåbninger. Og nu har gaden fået en helt ny ølbar i nummer 21, hvor cocktailbodegaen 1879 tidligere har huseret.

Bo Mortensen Ølbar Frederiksberg

“Planerne med stedet er at tilbyde en velsmagende oplevelse med mikrobryg i lækre omgivelser og med en nede-på-jorden attitude. Derudover byder vi på et eksklusivt udvalg af rom, single malt whisky, vine og alkoholfrie drikke. Den lille sult kan stilles med gode snacks og snart også enkle tapasanretninger”, fortæller Bo S. Mortensen, der er indehaver af den nye ølbar til weFRB.dk.

Men Tap 21 Craft Beer kommer til at indeholde langt mere end velsmagende snacks og lækre øl. Bo S. Mortensen har nemlig planer om at afholde events, hvor man kan møde menneskene bag det gode øl, brætspilsaftener, pubquizzer, ølsmagninger og andre arrangementer. Og så er det helt bevidst, at han har valgt placeringen til ølbaren netop på H.C. Ørsteds Vej.

“Jeg har altid været vild med Frederiksberg. Området omkring H. C. Ørsteds Vej er ideelt til en ølbar, da det er tætbefolket, og der ikke rigtigt er noget lignende i gaden”, siger han.

De forskellige øl hos Tap 21 Craft Beer kommer fra både danske og udenlandske mikrobryggerier. Fælles for de forskellige øl er, at de alle er unikke og af høj kvalitet.

“Jeg har virkelig haft en passion for specialøl, lige siden den første bølge af varer fra små bryggerier skyllede ind over Danmark for snart 25 år siden”, siger Bo S. Mortensen.

Tap 21 Craft beer

Tap 21 Craft Beer har netop fået en total makeover, og udstråler nu rigtig Frederiksberg-stemning, som indehaveren selv kalder indretningen.

Ølbaren har åbent onsdag og torsdag fra 16-23, fredag og lørdag fra 16-midnat og om søndagen fra 16-22.