Poco Picante på H.C. Ørsteds Vej forvandlede i den tidlige sommer et gammelt pizzaria til et mexicansk streetfood-mekka midt på Frederiksberg.

Tacos og tortillas tilsat mexicansk friskhed og dansk kærlighed. Poco Picante satser på moderne mexicansk mad på Frederiksberg, der bliver serveret med masser af varme. For her er det nemlig kvaliteten og servicen, der er det vigtigste.

”Mexicansk mad fyldt med passion og kærlighed er det vigtigste for mig. Jeg elsker, når folk går herfra med et smil og en mæt mave”, fortæller Marco Mossaad, der er indehaver af Poco Picante på H.C. Ørsteds Vej.

Den moderne mexicanske restaurant satser på et lille menukort, der løbende skifter. Og det repræsenterer forskellige regioner i Mexico.

”Vi tager street food fra mange forskellige steder i Mexico og oversætter det til en lokal og varieret menu her, der primært byder på tacos og tortillas i forskellige formater, som er oplagte til at dele. Og det er faktisk det, som moderne mexicansk mad handler om. At dele”, fortæller Marco Mosaad.

Han har en lang uddannelse inden for både madlavning og servicefag. Og de seneste år har han været chefkok på Cocks and Cows. Kærligheden til mexicansk mad har han dog altid haft. Og den vil han nu give videre til lokale, så de også kan få lækker og moderne mexicansk mad på Frederiksberg.

”Vi er til for de lokale. Vi har virkelig forsøgt at gøre det her til et sted, som skal passe ind i det beboelsesområde, som er her. Vi vil ikke være dyre. Tværtimod vil vi gerne være et helt casualt sted, hvor man kan hænge ud, får lidt god mad, en mexicansk øl eller cocktail og så går igen”, siger Marco Mosaad.

Derfor satser han også på takeaway, som mange lokale allerede har taget til sig.

Poco Picante ligger på H.C. Ørstedsvej 43 A, og restauranten har åbent hver dag.