Gratis chokoladeboller, live jazzorkester og gratis smagsprøver fra Løgismoses Foodtruck. Netto holder stor åbningsfest, når de åbner dørene for en helt ny butik på Frederiksberg.

God plads i gangene og et særligt fokus på økologi og produkter fra Løgismose. Sådan bliver konceptet i Nettos nye butik, der åbner fredag den 14. december på H.C. Ørsteds Vej 65B.

“Der vil være et nyt og forbedret sortiment med mere end 1800 faste varer. Og vi har gjort ekstra meget ud af udvalget til den moderne og travle familie. Du træder direkte ind i en lys og åben frugt- og grøntafdeling. Vi byder på et helt nyt koncept inden for måltidsløsninger, så du kan komme nemt til sund og varieret frokost og aftensmad, selv når du har travlt. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset”, oplyser Netto i en pressemeddelelse.

Derudover vil butikken også rumme en specialdesignet afdeling med gaveartikler og ting til hjemmet, der får navnet HOME.

Butikschef i den nye Netto bliver Henrik Avlastenok, som startede sin detailkarriere i Netto for 6 år siden. De sidste 2,5 år har han været butikschef i forskellige Netto-butikker i København.

“Det er første gang, at Henrik skal åbne sin helt egen butik, og han glæder sig meget til de nye udfordringer. Sammen med hans team af erfarne Netto-medarbejdere og nye medarbejder glæder han sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik”, fortæller Netto videre i pressemeddelelsen.

På åbningsdagen den 14. december holder butikken åbent kl. 8-22, men allerede om morgenen er du inviteret til åbningsfest. Fra kl. 7.30-8.30 spiller Nettos jazzorkester nemlig op til en festlig dag, og der vil blive serveret chokoladeboller samt lækre smagsprøver fra Løgismose Foodtruck udenfor til de morgenfriske.