Meyers og Fasangården tilbyder nu gourmet-picnic. Perfekt til en forårstur og picnic i Frederiksberg Have.

Meyers vil skabe spændende madoplevelser for byens borgere i en tid, hvor restauranterne bløder. Derfor er kokkene fra flere af Meyers spisesteder gået sammen og at skabe gourmetoplevelser under åben himmel, mens vi alle venter på genåbningen. Perfekt til en picnic i Frederiksberg Have.

Anika Madsens picnic fra Fasangården

Fra den 1. april kan du bestille en skøn gourmet-picnickurv fra Fasangården i Frederiksberg Have. Den består blandt andet af vandbakkelse med havgus, saltet cremefraiche og stenbiderrogn. Spyd med gravad canette. Troldgaardens coppa-pølse og rabarbertærte og jasminmarengs.

I alt vil picnic-kurven være fyldt med otte fingeranretninger, der hverken kræver kniv eller gaffel men blot appetit og et blødt tæppe at sidde på. Og så kan man faktisk opgradere både med bobler, caviar og trøfler. Som udgangspunkt koster en kurv 550 kroner, hvor der er nok til to.

Via linket her kan du både forudbestille kurven og se de forskellige muligheder. Vi glæder os allerede til en gourmet-picnic i Frederiksberg Have.

Klassisk eller grøn picnic fra Meyers Deli

Er du mere til en helt klassisk og skøn picnic i Frederiksberg Have, så kan du fra i dag, den 26. marts bestille din picnic til afhentning fra Meyers Deli på Gammel Kongevej.

Den klassiske picnic-kurv består blandt andet af frilandskylling med ramsløgsmarinerede kartofler og mojo rojo. To slags charcuteri med syltede græskar og Karl Johan dip og quinoasalat med asparges, feta, græskarkerner og brøndkarse.

Den grønne består blandt andet af bagt laks med ramsløgsmarinerede kartofler og mojo rojo, grønærtefalafel med tahindressing og bagte grøntsager fra Birkemosegaard med flækærtehummus og bagte tomater.

Begge kurve koster 170 kroner per person. Du bestiller ved at ringe på telefon 28101771, og det kan du gøre alle ugens dage. Vil du se det fulde indhold i kurvene, så kan du gøre det via linket her.