Hanzo har vokseværk og udvider med lillebror på Frederiksberg. Her bliver der fuld smæk på smag og oplevelsen.

Baos, friske forårsruller og Hanzo’s populære curry tilsat en asiatisk inspireret indretning i bedste Madklubben-stil. Der bliver fuld fart på både smag og oplevelse, når Madklubben udvider med en ny Hanzo på Frederiksberg.

“Vi vil skabe en rigtig neighbourhood-restaurant, hvor vi både kan hjælpe med et lækkert takeaway-måltid på en travl hverdag, danne rammen om en aften ude med kæresten torsdag og skabe rammerne om en festlig lørdag aften ude med vennerne”, siger Anders Aagaard, der er ejer og stifter af Madklubben, som Hanzo er en del af.

Masser af kærlighed til Frederiksberg

Han bor selv på Frederiksberg og har længe drømt om en restaurant på Frederiksberg med asiatiske referencer.

“Lige så meget jeg elsker at bo på Frederiksberg, lige så meget elsker jeg de smage, man finder i de asiatiske køkkener. Derfor er det lidt af en drøm, der går i opfyldelse, når vi snart kan åbne Hanzo her på Frederiksberg”, siger Anders Aagaard.

Det kommer til at ske allerede den 16. april, hvor restauranten i første omgang kommer til at tilbyde takeaway. Den 6. maj åbner Hanzo så for siddende gæster. Og de kommer til at træde ind i et helt specielt univers med tydelige asiatiske referencer.

“Men vi kommer ikke til at seate folk på miniature-plastikskamler som på Hanois gadehjørner. Vi tager de bedste og mest charmerende elementer fra Asien og kombinerer dem med vores efterhånden store erfaring med at skabe restauranter, hvor man har lyst til at være en hel aften”, siger Anders Aagaard.

Fuld spice og smæk på smagen

Det bliver der rig mulighed for med et menukort, der kommer hele vejen rundt i det asiatiske køkken med fuld smæk på smagen. Priserne kommer til gengæld til at være i et noget mere afdæmpet leje, der nok vil give de færreste sved på panden.

Hanzo åbner på Sprogøvej 1. Der vil være åbent fra onsdag til søndag.