weFRB.dk gik på gaden for at finde ud af, hvor vi egentlig glæder os mest til at kunne spise og gå ud igen, når det bliver muligt med genåbningen fra på onsdag. Og hvor vi dog glæder os.

Der er både sol, godt i glassene og på tallerkenerne at se frem til, når både barer, restauranter og caféer får lov til at åbne fra onsdag den 21. april.

Vi gik på gaden med forårssolen som ledsager for at spørge en række folk om, hvor vi glæder os mest til at kunne gå ud igen.

På hjørnet af Hauchsvej og Frederiksberg Allé mødte vi Rasmus Wildt og Tine Nørgaard, der allerede har flere restaurantplaner.

“Vi glæder os meget til at kunne komme på Mêlée igen, og så skal vi også en tur ned på Fasangården i Frederiksberg Have”, fortæller de.

LÆS OGSÅ: Mêlée er Frederiksbergs Bedste restaurant 2018: Uformel og med høj kvalitet

Længere nede ad alléen sad Thea Otte Andersen i selskab med veninden Ida Klussmann og nød forårssolen på en bænk. Og de to glæder sig allerede. Mest til at kunne få en øl ude.

“Bare at kunne komme ud, spise ude og drikke en øl på en bar. Det bliver så godt”, siger Ida Klussmann og smiler, mens Thea Otte Andersen enigt fortæller:

“Mit lokale stamsted er Frederiksberg Ølbar. Der er virkelig hyggeligt, og der glæder jeg mig meget til at komme hen. Og så har jeg også en reservation på Les Trois Cochons på fredag”, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fransk forkælelse på Frederiksbergs ældste restaurant: Sans Souci rammer alle sanser

Og netop de mange restauranter og caféer på Værnedamsvej, hvor Les Trois Cochons ligger, er generelt populære. Både Anders Sørensen og Julie Broholm, som vi mødte i Landbohøjskolens Have glæder sig ihvertfald meget til at kunne hænge ud der igen.

“Jeg glæder mig meget til at komme på Vinstue 90 og få en øl, og så glæder jeg mig også til alt på Værnedamsvej”, fortæller Julie Broholm.

Samme gensynsglæde med Værnedamsvej har Anders Sørensen også.

“Jeg har altid hængt meget ud på Granola, så der glæder jeg mig meget til at komme hen igen. Og også at kunne drikke lidt cocktails på Gensyn på Rolighedsvej”, siger han.

LÆS OGSÅ: Masser af smil og hjertevarm mad: Madklubben Frederiksberg er befriende ærlig

På vej ud af Landbohøjskolens Have mødte vi Amalie Bonde. Og hun glæder sig allermest til at kunne spise ude igen.

“Jeg glæder mig meget til at komme på Madklubben Frederiksberg. Jeg er generelt rigtig glad for Madklubben”, siger hun.

Her på redaktionen glæder vi os til det hele. Hvor glæder du dig mest til at komme hen?