Det danske tøjbrand Les Deux åbner sin første fysiske flagship store midt på Frederiksberg. Og målet er klart. Ambitionerne tårnhøje. Les Deux vil samle hele byen og aktivere Gammel Kongevej med events og aktiviteter. Det første bliver fredag, når Les Deux inviterer til gratis åbningsfest med øl, drinks, god musik og mad fra Kadeau.

Herretøj og designs i international kvalitet har fået Les Deux på verdenskortet. Alligevel glemmer den danske virksomhed på ingen måde sine rødder. Tværtimod er Les Deux med hovedkontor på Frederiksberg stolte af at være lokale aktører i et internationalt miljø. Og nu åbner tøjbrandet sin første fysiske butik midt på Gammel Kongevej.

”Frederiksberg er bare vores by. Og i mine øjne er Gammel Kongevej en af de mest cool lokationer i hele København. Derfor åbner vi vores første butik her, inden vi næste år tager skridtet og åbner både i Indre By og i udlandet”, fortæller co-founder og partner i Les Deux, Andreas Christian von der Heide, til weFRB.dk.

Han bor selv på Frederiksberg med sin familie, og har en stor kærlighed til byen. Derfor er målet med butiksåbningen også at være med til at udvikle og aktivere hele Frederiksberg.

”Dels vil vi aktivere Gammel Kongevej med events og samarbejder med lokale virksomheder. Og så kommer vi til at udvide vores hovedkontor, som bliver en hub for lækkert tøj og gode oplevelser. Det skal være et tilhørssted”, siger Andreas Christian von der Heide.

Han håber inderligt, at alle på Frederiksberg kommer til at bruge både butik og hovedkontoret.

”Alle siger, det er svært at drive retail. Men jeg kan personligt godt lide udfordringer. Ellers var vi heller aldrig nået så langt med Les Deux, som vi er. Derudover handler det meget for mig om at få vores ånd og energi ud og leve. Møde vores kunder fysisk og give dem nogle gode oplevelser”, siger Andreas Christian von der Heide.

Les Deuyx

Les Deux åbner på Gammel Kongevej 96 fredag den 30. august med en stor og gratis åbningsfest, hvor du selvfølgelig er inviteret med. Fra klokken 10 er der kaffe og lækkerier fra Hart Bakery. Og fra klokken 16 til 21 vil der være øl, drinks, god musik og mad fra Kadeau.