Frederiksberg koger, og det er naturligvis en rigtig god undskyldning for at køle ned i en af de mange lokale isbutikker. Her er ni, som vi varmt (og dejligt koldt!) kan anbefale.

Isbutikker er nogle af de bedste steder at shoppe i øjeblikket, så læg vejen forbi et af disse lækre Frederiksberg-etablissementer, og så lover vi, du bliver kølet ned på en særdeles velsmagende måde.

Til den sukkerfri: Is à Bella

Vi kan godt unde dig en is herfra, selv om du er på den sukkerfri vogn. Vi kan dog også godt unde dig deres hjemmelavede Ferrero Rocher-is …

Smallegade 40

 

Til chokoladeelskeren: Tit is!

Isbutik og kaffebar med et brystklingende navn og en særlig kærlighed til chokolade. Der er to chocolatierer ansat, og du kan altid finde seks forskellige slags chokoladeis i disken.

Læs vores artikel om Tit is! her: Tit is! på Vesterbrogade er nørdet, legesyg og mere sød end fræk

Vesterbrogade 178

is, isbutik, Tit is, Vesterbrogade, Frederiksberg, isbutikker
Foto: Lars Degnbol, weFRB

 

Til Instagrammeren: Øriginal Is

Ice cream rolls er fotogene, og så smager de godt! Få dem lavet live, mens du tjekker de bornholmske plakater ud og øver dig i at Øriginal Is’ oprindelige dialekt.

Vesterbrogade 206

Et opslag delt af Øriginal Is (@original.is) den

 

Til flødeelskeren: Frederiksberg Ismejeri

Her bliver isen lavet af økologisk mælk og fløde, og der er åbent helt til klokken 22, så du kan få stillet en sen craving. Derudover er ismejeriet også hoppet med på bubblewaffle-trenden.

Finsensvej 41

#frederiksbergismejeri #hjemmelavetis #altidfrisk #bubblewaffle

A post shared by Frederiksberg ismejeri (@frederiksbergismejeri) on

 

Til den ubeslutsomme: Paradis Frederiksberg

Der er en grund til, at Paradis har isbutikker i hele landet: Du ved, hvad du får, og du bliver aldrig skuffet. Hvorfor eksperimentere med nye butikker, når Paradis altid er godt? Hvis du har det sådan, så tag forbi stamstedet.

Godthåbsvej 56

 

Til den spadserende: Bon Bon Ice

Når du vil have is med udsigt, skal du bare stikke hovedet ud af Frederiksberg Have, så kan du få en med til resten af gåturen. Bon Bon Ice har blandt andet en aperol spritz-sorbet.

Andebakkesti 4

 

Til den farverige: Social Foodies

Chokoladedyppede vafler og farverig sorbet er nogle af de ord, der beskriver Social Foodies på Gammel Kongevej. En af de rigtig gode isbutikker på Frederiksberg. Du kan også samle en hel bøtte af varianter og tage med hjem.

Gammel Kongevej 115

 

Olivers Isbar

Olivers Oase sælger is for eksempel til en hyggelig gåtur rundt i Haveselskabets Have. Du kan få flødeboller, syltetøj og alt, hvad der ellers hører sig til. Milkshaken er også værd at prøve!

Frederiksberg Allé 69

FREDAGSIS ?

A post shared by Olivers Oase (@oliversoase) on

 

Til den traditionelle: Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Chokolade har ligget på Frederiksberg Allé siden 1923, og her kan du godt regne med, de har styr på både chokolade, is, guf og alt derimellem – også selv om det måske ikke er det første sted, der falder dig ind, når snakken falder på isbutikker på Frederiksberg. Det vil det måske være fremover!

Frederiksberg Allé 64

 

Læs også: Turist på Frederiksberg? Her er fem ting, du skal opleve