Den franske Frederiksberg-favorit La Bonne overtager 1. august Restaurant Sans Souci på Madvigs Allé. Og pssst. Du er inviteret til åbningsfest.

Restaurant Sans Souci har haft samme adresse i 117 år. Det gør restauranten til Frederiksbergs ældste. Men nu får den franske restaurant pustet lidt nyt liv i sig, når ejeren af La Bonne, Carsten Vinding, overtager restauranten den 1. august.

“Grundlæggende vil vi ikke lave de store ændringer. Dog bliver aftenkortet lavet om, og vi vil gøre alt for at få de gode gamle dage tilbage forstået på den måde, at vi vil have de danske klassiske kroretter tilbage på kortet i en høj kvalitet. Sans Souci skal komme til at summe af liv og glade dage. Vi bliver alle værter, og alle kommer fra Frederiksberg kender til den respekt, der er og skal være omkring dette legendariske sted. Vi glæder os som små børn til at forkæle vores gæster”, fortæller den nye indehaver Carsten Vinding til weFRB.dk.

LÆS OGSÅ: Fransk forkælelse på Frederiksbergs ældste restaurant: Sans Souci rammer alle sanser

Han og resten af teamet kommer til at fejre udvidelsen med en hyggelig åbningsreception d. 7. august 2019 kl.15-18.00. Her vil der være lidt godt til ganen og maven. Og du er selvfølgelig inviteret med.