august, 2019

22aug17:00Specialøl og mangfoldighed: Unikt ølarrangement med fokus på plads til forskellighedMeet the brewer

Detaljer

Kvalitetsøl brygget på en særlig kombination af humle, passion og mangfoldighed. I dag får du helt unikt mulighed for at være med, når ølbaren Tap 21 Craft Beer og bryggerivirksomheden People Like Us går sammen om et helt særligt Meet the brewer-event. Det hele sker på H.C. Ørstedsvej 21 fra 17-20.

Og humlen ved hele eventet er ikke kun, at du skal mæske dig i de gyldne dråber. Du får faktisk også mulighed for at høre historier om mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, som får mening med deres virke hos People Like Us – i den gode øls tjeneste. Det er nemlig primært mennesker med diagnoser, der arbejder hos People Like Us.

Indehaveren af Tap 21 Craft Beer, Bo S. Mortensen, er utrolig glad for at kunne præsentere en aften med People Like Us’ kvalitetsøl.

”Da jeg hørte historien omkring det sociale engagement og de særlige mennesker, som arbejder for People Like Us, tænkte jeg, at det ville være oplagt at lave et arrangement med dem. Så kan vi sammen få deres historie ud til et endnu bredere publikum” siger han.

På aftenen er der mulighed for at smage tre forskellige øl fra bryggeriet:

·       Covfefe – Imperial Stout 10,3%
·       Reclaimed madness – Session IPA 4,5%
·       Tea Party – Green Tea Cream Ale 6,5%

Det er muligt at prøve alle tre øl i 25 cl til 100 kr. Det er også muligt at nøjes med et smagesæt med én af hver til 60 kr.

People Like Us er en bryggerivirksomhed fra Amager, der blev grundlagt i 2016. Blandt deres ansatte har ca. 85% én til flere diagnoser. Det kan blandt andet være autisme, asperger, ADHD eller PTSD.

Derudover er Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller-imperiet forretningsmentor.

Bryggerivirksomheden samarbejder med bryggerier over hele verden og brygger derfor øl hos Flying Couch, Amager Bryghus og De Proef i Belgien.

Vil du gerne vide mere om Tap 21 Craft Beer, har vi tidligere skrevet en artikel om stedet, som du kan læse via linket her.

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 17:00

X