Pssst. Vi har selvfølgelig også tænkt på, hvor du skal gå hen.

Hvor finder man den bedste kaffe to go på Frederiksberg? Udvalget er stort. Mulighederne er mange. Og heldigvis er der utroligt mange gode steder i byen. Men vi har smagt os vej gennem en række kaffebarer på en af vores mange yndlingsgåture på Frederiksberg. Og så har vi samlet fire gode weekendgåture i en guide med fire gode kopper kaffe to go på Frederiksberg.

Gåtur i Frederiksberg Have med kaffe to go fra Olivers Oase

En tur i Frederiksberg Have bliver vi aldrig trætte af. Her kan man se årstiderne skifte. Komme helt ned i gear og bare nyde havens historie og natur. Det er dejligt.

LÆS OGSÅ”Latte og cappuccino er de mest populære, men cortado og filterkaffe vinder frem”

På Frederiksberg Allé overfor Frederiksberg Runddel ved hovedindgangen til Frederiksberg Have finder du Olivers Oase. Et gammelt tissehus, der i dag byder på kaffe af høj kvalitet. Vi er især glade for kaffebarens “flat white”, der er perfekt afstemt. Priserne er moderate, og en stor latte kan du for eksempel få med to go for 35 kroner.

Shopping-gåtur på Gammel Kongevej med kaffe to go fra Ipsen & Co

Gammel Kongevej er fyldt med så mange skønne specialforretninger, der gør vejen helt unik. Derfor elsker vi at droppe cyklen og bare nyde vejen fra ende til anden en gang i mellem. Det er der noget helt specielt over.

LÆS OGSÅ: FRB’s Bedste: Her er Frederiksbergs bedste burger 2018

Og midt på Gammel Kongevej, på hjørnet af Uraniavej, finder du en lille to go-luge hos Ipsen & Co. Lugen er åben året rundt og er dit vindue til lækker kaffe to go på Frederiksberg. Det meste er økologisk, og stedet fokuserer udelukkende på kvalitet. Og så er der altid søde baristaer, der giver et smil med på vejen. Vi er især vilde med stedets cortado, der altid får kærlighed og fin latte art med på vejen. En latte koster hos Ipsen & Co 37 kroner.

Slentretur rundt om søerne med kaffe to go fra Toramad Høker og Madbutik

Toramad høker og mad butik på Frederiksberg

Skt. Jørgens Sø er en evig kilde til en skøn slentretur. Og selvom søen har mere natur og knap så mange kaffebarer som de andre, så er der faktisk god kaffe at få med på vejen.

LÆS OGSÅ: Toramad: Det perfekte og hemmelige kaffe-pitstop til din gåtur rundt om søerne

På hjørnet af Danasvej og Vodroffsvej finder du nemlig Toramad Høker og Madbutik. En tophyggelig kaffebar med god service og smilende personale. Her er der altid tid til en lille sludder. Og så er kaffen fremragende. Vi er især glade for stedets cappuccino, der er perfekt cremet. Kaffebaren har kun åbent om lørdagen i weekenden.

Inspirationsgåtur på Godthåbsvej med kaffe to go fra The Coffee Collective

The Coffee Collective kaffebar Godthåbsvej risteri

Godthåbsvej er et område, der er i rivende udvikling. Her pipler den ene nye gourmetbutik, restaurant og café op efter den anden. Og vi er vilde med bare at gå en tur frem og tilbage for at blive inspireret af og til de mange nye steder.

LÆS OGSÅ: Trendsætterens store guide til Frederiksberg: “Jeg elsker at opdage hemmelige bydele

Og på Godthåbsvej 34B lidt gemt væk finder du The Coffee Collective. Med eget risteri og kaffe-ildsjæle bag baren, er der her garanti for kaffe i bedste kvalitet. På mange måder er det en decideret kaffeoplevelse at bestille en kaffe to go her. Vi er så vilde med hele menukortet, at vi har svært ved at pege på en kaffe, der skiller sig ud. Prøv det næste gang, du er i området. Her er skønt.